a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor.RS (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

 

Mašine za sušenje veša

Ekskluzivna ponuda SHARP bele tehnike

Sortiraj proizvode Prikazan jedini rezultat
Sortiraj po
Raspon cena
Brend

Mašine za sušenje veša: Za brže sušenje i lakše peglanje Vaše odeće

Sharp mašine za sušenje veša idealne su za sva ona domaćinstva koja nemaju uopšte ili imaju ograničen pristup otvorenom prostoru, imaju veće potrebe za pranjem ili jednostavno žele da brže i efikasnije osuše i ispeglaju svoj veš.

Svima onima koji žive u gradovima dobro je poznato koliko je manjak prostora problem za svakodnevne kućne obaveze. Neposedovanje adekvatne terase ili vešernice znači da se svakodnevno suočavate sa preskakanjem sušača rasklopljenog u sobi ili hodniku, razvlačenjem kanapa po stanu i ostalim kreativnim načinima da svakoga dana na poslu izgledate čisto i uredno.

U svemu tome Vam može pomoći mašina za sušenje veša!

Umesto ogromnog otvorenog prostora za širenje odeće potrebno Vam je samo malo mesta u kupatilu, hodniku ili ostavi, na koje biste postavili svoju mašinu za sušenje veša, i ona će celokupan posao obaviti brzo i efikasno. Na tržištu se mogu naći i posebne police koje dozvoljavaju da je postavite na svoju mašinu za veš, tako da Vam nikakav dodatan prostor neće biti ni potreban!

Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali

Svakoga meseca veliki broj proizvoda po akcijskim cenama samo za posetioce našeg sajta.

Pogledajte ponudu