Mašine za pranje veša

SHARP korporativni logo

Ekskluzivna ponuda SHARP bele tehnike

Veš mašina 8kg – SHARP ES-HFB8143WD

60.970 RSD

Veš mašina 6kg – SHARP ES-HFA6123WDEE

51.870 RSD

Mašine za pranje veša: Vrhunska čistoća uz uštedu energije

Mašine za pranje veša su velika investicija. Zbog toga je važno biti siguran da će uređaj opravdati uložena sredstva. Kako to znati? Jednostavno – verovati tradiciji i kvalitetu koji imena Sharp i Fagor sa sobom nose.

Veš mašine Sharp i Fagor već decenijama nalaze se u samom vrhu svoje klase po pitanjima kvaliteta izrade, funkcionalnosti, pouzdanosti, ekonomičnosti i zadovoljstva korisnika. Njihove karakteristike su uvek vrhunske, rezultat inovativnosti i osluškivanja potreba kupaca, a dizajn je moderan i praktičan, zamišljen da od uređaja napravi i dopadljiv element celokupnog enterijera.

Mašine za veš u našoj ponudi u stanju su da obezbede najbolji kvalitet pranja uz funkcije prilagođene svakom tipu materijala. Ono što posebno karakteriše ove uređaje je ekonomičnost i efikasnost korišćenja energije. To je potvrđeno i ocenama A++ ili A+++, u zavisnosti od modela, najvišim ocenama koje ovi aparati mogu dobiti za energetsku efikasnost.

Čist veš je, na kraju krajeva, ipak njihova osnovna funkcija i to svi uređaji garantuju. Različiti programi omogućavaju pranje prilagođeno svakoj vrsti tkanine i osetljivosti materijala. Mogućnost da na ovaj način optimizujete pranje znači da će i Vaš veš ili posteljina duže zadržati svoje karakteristike i biti dugovečniji.

Fagor i Sharp bela tehnika u potpunosti će odgovoriti na sva Vaša očekivanja. Vaš dom biće skladan, moderan i uredan. Kućne poslove obavljaćete lakše i uz manje napora, a u svakom trenutku imaćete pouzdane “pomoćnike” na koje znate da uvek možete da računate.

Sve informacije, karakteristike, opise i tehničke detalje uređaja možete pronaći na posvećenim stranicama proizvoda.

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna