a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i učestvujte u novoj nagradnoj igri Fagor Srbija.

 

Masažeri za telo

Masažeri za telo – idealno rešenje za masažu

Masažeri za telo koje vidite predstavljaju najbolju kombinaciju višedecenijskog iskustva, savremenog dizajna i napredne tehnologije. Svaki masažer za telo u ponudi izuzetnog je kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

Masažer za celulit pomaže Vam da tretiranjem problematičnih područja zadnjice i butine izađete na kraj sa ovim upornim problemom savremenog života. Masažeri za celulit čine ono što ne možete da postignete vežbanjem i dijetom, i za šta Vam je potrebna profesionalna masaža koja je skupa i zahteva puno vremena.

Ručni masažer je praktičan, efikasan i fleksibilan način da se opustite i zategnete mišićno tkivo. Ručni masažeri simuliraju pravu masažu i pomažu Vam da se relaksirate i oslobodite stresa, uklonite bolove u vratu i leđima, poboljšate cirkulaciju i zategnete kožu.

Sve što Vam je potrebno ovi mali kućni aparati učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.