a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

 

Masažeri za telo

Masaža je luksuz koji ne možete da priuštite da propustite!

Postoji li išta što opušta bolje od kvalitetne masaže? Ali kako naći vremena i novca za nju kad god Vam je potrebna? Naši masažeri za telo omogućiće Vam da uživate u moćnoj, temeljnoj, opuštajućoj masaži u udobnosti Vašeg doma. Eliminisaćete stres, osećati se bolje i nagraditi sebe onako kako zaslužujete.

Sortiraj proizvode Prikazano svih 5 rezultata
Sortiraj po
Raspon cena
Brend

Masažeri za telo: Idealno rešenje za masažu kod kuće

Masažeri za telo koje vidite predstavljaju najbolju kombinaciju višedecenijskog iskustva, savremenog dizajna i napredne tehnologije koja za cilj ima da Vam pomogne da uživate u savršenoj masaži u udobnosti Vašeg doma. Svaki masažer za telo u ponudi izuzetnog je kvaliteta i pomoći će Vam da uštedite novac i vreme koje biste inače trošili u poseti profesionalnim salonima.

Masažer za celulit pomaže Vam da tretiranjem problematičnih područja zadnjice i butine izađete na kraj sa ovim upornim problemom savremenog života. Masažeri za celulit čine ono što ne možete da postignete vežbanjem i dijetom, i za šta Vam je potrebna profesionalna masaža koja je skupa i zahteva puno vremena.

Ručni masažer je praktičan, efikasan i fleksibilan način da se opustite i zategnete mišićno tkivo. Ručni masažeri simuliraju pravu masažu i pomažu Vam da se relaksirate i oslobodite stresa, uklonite bolove u vratu i leđima, poboljšate cirkulaciju i zategnete kožu.

Masažer za noge poboljšava cirkulaciju u stopalima nakon dugog vremena provedenog na nogama. Osim što opuštate mišiće i tetive koje aktivno rade čitavog dana, masažeri za noge ubrzavaju i njihov oporavak i odmor.

Grejači za telo (leđa, ramena i druge delove tela) mogu imati funkciju masažera ali prva i osnovna je grejanje. Grejač za telo je idealan ne samo u zimskim mesecima već i ostatak godine kod osoba koje imaju probleme sa cirkulacijom i bolovima u određenim regijama.

Sve što Vam je potrebno ovi mali kućni aparati učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

Zašto su masažeri za telo pravi izbor za Vas?

  • Masaža u udobnosti vlastitog doma
  • Mogućnost fokusirane masaže problematične regije
  • Dugoročna ušteda novca u poređenju sa tretmanima kod masažera
  • Ušteda vremena
  • Dostupnost u bilo koje doba dana ili godine

Saznajte više

Coral višenamenski masažer za sve delove tela - KM-018

Masažeri za leđa, vrat i ramena

Masažer za noge: Opuštajuća masaža stopala

Masažeri za noge i stopala