Kuhinjski noževi

Kuhinja bez noža nije kuhinja!

Ima li veselije slike od šarenih namirnica iseckanih na najsitnije komadiće i spremnih da se samo ubace u tiganj? Oštri kvalitetni kuhinjski noževi ne samo da će Vam olakšati da pripremite sastojke za kuvanje već će i uneti boju i radost u Vaš dan! 

Set japanskih noževa – RYORI

2.860 RSD

Set noževa sa postoljem – Blade CUTACO05N

4.550 RSD

Prisma set 3/1 kuhinjskih noževa

3.770 RSD

Kuhinjski noževi: Vrhunski alat u Vašim rukama

Kuhinjski noževi su esencijalni deo svakog kuhinjskog pribora i neophodan alat u kuhinji. Uz njih ne samo da ćete lakše pripremati namirnice za kuvanje – uštedeće Vam i vreme i učiniti neke dosadne svakodnevne radnje zanimljivim.

Vrhunski kuvar – glavni šef – prema svom kuhinjskom nožu postupa kao samuraj prema maču. Vodi računa o njemu, održava ga i čuva, jer zna da kada dođe trenutak može da se osloni na njega. U kuvanju nema “sutra”, nema “malo kasnije”, svaki sekund je važan za savršeno jelo i tačnost se ceni poput najveće vrline. Kvalitetni kuhinjski noževi od kuvanja prave slatku nauku.

Ali možda i bitnije od tačnosti – preciznost. Neće svako morati da napravi savršen rez poput vrhunskog kuvara ali morate nekad očistiti ribu, oljuštiti jabuku ili krompir, iseći komad torte a da je ne uništite. Idealno naoštrena oštrica učiniće ovo tako lakim da nećete ni zastati da dvaput razmislite.

Kuhinjski noževi u našoj ponudi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, idealno leže u šaci, precizni su i pouzdani. Modeli se kreću od univerzalnih i svestranih do izuzetno specifičnih za specijalne namene. Ukoliko osećate da Vam je u kuhinji potreban idealan alat na koji uvek možete da se oslonite, onda su upravo oni idealan izbor za Vas! 

ZAŠTO SU KVALITETNI KUHINJSKI NOŽEVI NEOPHODNI SVAKOJ KUHINJI?

  • Skraćuju vreme pripreme sastojaka za kuvanje
  • Olakšavaju sečenje, seckanje i rezanje zahtevnih namirnica
  • Ređe ih je potrebno oštriti i održavati
  • Pružaju bolju kontrolu rukovanja
  • Udobnije i sigurnije leže u ruci
  • Bezbedniji su za upotrebu od nekvalitetnih noževa
  • Zadržavaju sjaj i oštrinu i nakon višestrukog pranja

Kako kuhinjski pribor pomaže u kuhinji?

Kuhinjski pribor pomaže Vam da pripremite namirnice pre kuvanja, učestvuje u procesu kuvanja i konačno u posluženju i konzumiranju jela. Kvalitetan kuhinjski pribor može značajno ubrzati proces sečenja, rendanja, usitnjavanja i pripreme namirnica ali i podići celokupno iskustvo uživanja u obroku.

Brza priprema mesa, povrća i drugih namirnica značajno skraćuje vreme kuvanja. Za pojedine komplikovane recepte koji se sastoje od velikog broja namirnica, neretko je priprema značajnija i od samog kuvanja. Sastojke je potrebno pripremiti na različite načine – neke iseći na komade, druge narendati, treće sitno iseckati a četvrte dodati u precizno izmerenoj količini.

Tokom kuvanja, jelo treba promešati, paziti da ne zagori, presipati iz jedne posude u drugu, odliti višak vode, začiniti i slično. Ne treba zanemariti koliko je i u tim situacijama bitno imati odgovarajuće alatke koje će biti efikasne i istovremeno čuvati Vaše posuđe.

Konačno, nakon posluženja, vreme je i za uživanje u jelu. Kvalitetan i skupocen escajg, pogotovo u kombinaciji sa porcelanskim servisom značajno podiže nivo uživanja u jelu i čini Vaša jela lepšim i ukusnijim.

Sve što Vam je potrebno kuhinjski pribor u našoj ponudi proizvoda učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna