a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i učestvujte u novoj nagradnoj igri Fagor Srbija.

 

Ko smo mi

O nama

Naša kompanija se bavi unutrašnjom, spoljašnjom  i medjunarodnom trgovinom u oblasti masovnih roba široke potrošnje namenjenom svakom domaćinstvu.

Od pojedinaca do višečlane porodice!

Postojimo na Balkanu već treću deceniju i uspešno prodajemo naše kvalitetne proizvode u čitavom nizu zemalja. Generalni smo zastupnici, uvoznici i ekskluzivni  distributeri  brendova visoke i srednje visoke klase: Fagor, Coral, Valira, Pyrex, Macht, Arnica, Elisabeth of Bavaria. Aktivno radimo u oblasti kristala, keramike, stakla, posudja, malih kućnih aparata kao i proizvoda koji su namenjeni lepoti i zdravlju.

Imamo sopstvenu tehnologiju prodaje koja se odvija putem direktnog, dinamičkog  i integrisanog marketinga a preko saradnika-kupaca do krajnjih korisnika, kroz specijalizovani  menadžment koji je prilagodjen regionalnim i lokalnim etno-psihološkim i socijalno- ekonomskim prilikama u našem delu sveta.

Preko milion i trista hiljada kupaca uredno servisiramo kroz naše firme kao i brojnih  saradnika-kupaca koji aktivno rade u skladu sa pravilnicima i procedurama na opšte zadovoljstvo. Naša kompanija organizovana je da pomogne poslovanju svih saradnika-kupaca u Srbiji. Naši saradnici-kupci su od početka našeg rada zajedno sa nama i duboko smo uvereni da je poštovanje saradnika-kupaca, kao čoveka sa ličnošću a ne saradnika-kupaca kao broja kodiranog na ugovor, dovelo do visokog i permanentnog uspeha i uspona naše korporacije.

Naš strategijski cilj jeste dublje implementiranje poslovnih aktivnosti i širenje mreže saradnika-kupaca, menadžera i krajnjih korisnika na teritoriji Srbije, za šta postoji kompletna infrastruktura, veliki broj magacina, niz predstavništava, moderan vozni park, najsavremenija automatska obrada podataka, ofanzivan medjunarodni i domaći marketing.

Intelektualna svojina naše kompanije je ogromna. Raspolažemo znanjem naših globalnih partnera čiji instituti i istraživački timovi su nam na raspolaganju 24/7. Stalno radimo na diferencijaciji i razdvajanju od drugih kompanija, puno ulažemo na pozicioniranju kompanije kako bismo postigli sve više i više ciljeve.

Perspektiva cele poslovne grupe je jasna i dugoročna.