a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor.RS (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

 

Keramičke posude

Privlačnost keramike leži u njenoj kontradiktornosti – istovremeno je i ekstremno osetljiva i može trajati vekovima!

Keramičke posude nisu samo praktični kuhinjski elementi koji služi za posluživanje hrane i pića ili čuvanje začina, kafe, brašna i šećera. To su mala umetnička dela koja Vam ulepšavaju životni prostor, mame osmeh i čine srećnim čak i kada ih ne koristite već čuvate izložene!

Sortiraj proizvode Prikazano svih 4 rezultata
Sortiraj po
Raspon cena
Brend
  • ONLINE AKCIJA Royal Elisabeth keramički dekorativni set za kafu - Strawberry

Lepota i praktičnost keramičke posude

Postoji razlog zašto su se keramičke posude zadržale u svakodnevnoj upotrebi od praktično praistorije do danas. I pored savremenijih materijala – porcelana, stakla, INOX-a, i dalje je nezamisliva kuhinja bez keramičkih tanjira i šolja, velike činije za voće ili šarenih posuda za začine.

Moderne tehnologije i tehnike dozvoljavaju izradu proizvoda specijalnih karakteristika, kao što su keramičke posude za pečenje otporne na visoke temperature; Ili keramičke posude za začin fine izrade; Ili keramičke činije i šolje veće čvrstoće i izdržljivosti.

Stari narodi otkrili su lepotu ukrašavanja keramike i dali joj novu dimenziju. Keramičke posude nisu više bile samo praktični proizvodi za čuvanje i posluživanje hrane, to su postali predmeti nemerljive lepote, koji su obogaćivali prostor i činili ga lepšim i prijatnijim mestom za život.

Za razliku od nekih drugih materijala, keramiku karakteriše izuzetna lakoća oblikovanja. Rezultat toga su prelepi savremeni oblici, neobičan dizajn i atraktivan izgled. Posude od keramike postaju bitan element enterijera i ukras koji ima upotrebnu vrednost čak i kada se ne koristi za posluženje hrane.

Zato pogledajte našu ponudu i odaberite artikal koji odgovara Vašem ukusu i Vašim potrebama. Ulepšajte Vašu kuhinju, trpezariju, dnevnu sobu, i oplemenite Vaš životni prostor!

Zašto su keramičke posude pravi izbor za vas?

  • Ulepšavaju Vašu kuhinju bogatstvom boja
  • Olakšavaju posluženje jela i svežih namirnica
  • Izrađene su od prirodnog materijala
  • Istovremeno su korisne i ukrasni element

Preporuka za posluženje

Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali

Svakoga meseca veliki broj proizvoda po akcijskim cenama samo za posetioce našeg sajta.

Pogledajte ponudu