a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i učestvujte u novoj nagradnoj igri Fagor Srbija.

 

Jonizatori

Kada je život maglovit, put nejasan i um usporen, koncentrišite se na svoj dah. On ima moć da vam donese mir.!

Vazduh koji udišemo uglavnom nije dobar. Ustajao i zagađen vazduh čini nas osetljivim, alergičnim i podložnim oboljenjima. Ali ne mora biti tako. Jonizatori vazduha pročišćavaju vazduh i eliminišu uslove u kojima se stvaraju potencijalno opasne čestice, umanjuju stres i popravljaju raspoloženje.

Kako jonizatori vazduha čuvaju zdravlje

Jonizatori vazduha su uređaji koji vrše jonizaciju, odnosno menjaju naelektrisanost čestica vazduha tako da one budu negativno naelektrisane. Jonizatori vazduha imaju velike koristi po zdravlje ljudi i smanjuju negativni uticaj elektromagnetnih polja ali i nekih mikroorganizama kojima uslovi savremenog života posobno pogoduju čime se smanjuje verovatnoća razboljevanja.

Osim procesa jonizacije, ovi aparati imaju karakteristike i ventilatora. Oni omogućavaju stalno strujanje vazduha, što je posebno korisno u prostorijama u kojima boravi veliki broj ljudi, koje se retko u potpunosti provetravaju ili u kojima je dozvoljeno pušenje.

Aparati za tretiranje vazduha Vam čuvaju zdravlje i čine Vaš dom lepšim i komfornijim. Svaki aparat za tretiranje vazduha siguran je po okolinu, a karakteristike koje poseduje učiniće ga nezaobilaznim uređajem u Vašem poslovnom ili privatnom okruženju.

Aparati za prečišćavanje vazduha koje imamo u ponudi učiniće da Vaš dom postane praktičan, funkcionalan i moderan. Aparati za tretiranje vazduha ne moraju biti velika investicija, a sa njima možete dobiti mnogo na poljima udobnosti, zdravlja i čistoće. Aparat za prečišćavanje vazduha vrhunac je moderne tehnologije i iznenadiće Vas svojom cenom i jednostavnošću korišćenja.

Zagađenje vazduha je nešto što bi sve trebalo da nas brine. Prečišćavanje vazduha našim kućnim aparatima je izuzetno efikasno. Proizvedeni su sa namerom da Vam ne predstavljaju napor i da ceo posao rade umesto Vas. Naši aparati sprečavaju zagađenje vazduha i stvaraju sveže i provetrene prostorije za Vas i Vašu porodicu.

Aparati za tretiranje vazduha iznenadiće Vas svojom funkcionalnošću i pronaći će stalno mesto u Vašem domu. Oni su pouzdani, praktični, efikasni i više od svega drugog – korisni. Uverite se i sami u to.