Jonizatori

Kada je život maglovit, put nejasan i um usporen, koncentrišite se na svoj dah. On ima moć da vam donese mir!

Vazduh koji udišemo uglavnom nije dobar. Ustajao i zagađen vazduh čini nas osetljivim, alergičnim i podložnim oboljenjima. Ali ne mora biti tako. Jonizatori vazduha pročišćavaju vazduh i eliminišu uslove u kojima se stvaraju potencijalno opasne čestice, umanjuju stres i popravljaju raspoloženje.

Prečišćivač vazduha sa jonizatorom, ovlaživačem i HEPA filterom – Sharp KC-F32EU-W

49.660 RSD

Prečišćivač vazduha za kola sa jonizatorom – Sharp IG-GC2

25.870 RSD

Jonizator sa ventilatorom – CA-300

16.770 RSD

Kako jonizatori vazduha čuvaju zdravlje

Jonizatori vazduha su uređaji koji privlače i eliminišu štetne čestice iz vazduha i tako ga prečišćavaju. Jonizatori vazduha imaju velike koristi po zdravlje ljudi, pogotovo onih osetljivih, i smanjuju statički elektricitet i negativni uticaj elektromagnetnih polja kućnih aparata i uređaja.

Pokazali su se efikasnim i u eliminisanju određenih bakterija i virusa (uključujući virus gripa), te tako smanjuju verovatnoću od razboljevanja i razvoja infekcija. U stanju su da uklone čestice i iz duvanskog dima i smanje efekte pasivnog pušenja.

Osim procesa jonizacije, ovi aparati imaju karakteristike i ventilatora. Oni omogućavaju stalno strujanje vazduha, što je posebno korisno u prostorijama u kojima boravi veliki broj ljudi, koje se retko u potpunosti provetravaju ili u kojima je dozvoljeno pušenje. 

ZAŠTO SU JONIZATORI NAJBOLJI IZBOR ZA VAS?

  • Jonizuju vazduh i eliminišu štetne čestice iz njega
  • Eliminišu štetne čestice iz duvanskog dima
  • Smanjuju koncentraciju statičkog elektriciteta u kućnim uređajima
  • Stvaraju okruženje koje sprečava razvoj virusa i bakterija (uključujući virus gripa)
  • Cirkulišu vazduh
  • Popravljaju raspoloženje
  • Smanjuju stres

Aparati za tretiranje vazduha Vam čuvaju zdravlje i čine Vaš dom lepšim i komfornijim. Svaki aparat za tretiranje vazduha siguran je po okolinu, a karakteristike koje poseduje učiniće ga nezaobilaznim uređajem u Vašem poslovnom ili privatnom okruženju.

Aparati za prečišćavanje vazduha koje imamo u ponudi učiniće da Vaš dom postane praktičan, funkcionalan i moderan. Aparati za tretiranje vazduha ne moraju biti velika investicija, a sa njima možete dobiti mnogo na poljima udobnosti, zdravlja i čistoće.

Zagađenje vazduha je nešto što bi sve trebalo da nas brine. Prečišćavanje vazduha našim kućnim aparatima je izuzetno efikasno. Proizvedeni su sa namerom da Vam ne predstavljaju napor i da ceo posao rade umesto Vas. Naši aparati sprečavaju zagađenje vazduha i stvaraju sveže i provetrene prostorije za Vas i Vašu porodicu.

Aparati za tretiranje vazduha iznenadiće Vas svojom funkcionalnošću i pronaći će stalno mesto u Vašem domuOni su pouzdani, praktični, efikasni i više od svega drugog – korisni. Uverite se i sami u to. 

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna