logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

 

Jonizatori

Kada je život maglovit, put nejasan i um usporen, koncentrišite se na svoj dah. On ima moć da vam donese mir.!

Vazduh koji udišemo uglavnom nije dobar. Ustajao i zagađen vazduh čini nas osetljivim, alergičnim i podložnim oboljenjima. Ali ne mora biti tako. Jonizatori vazduha pročišćavaju vazduh i eliminišu uslove u kojima se stvaraju potencijalno opasne čestice, umanjuju stres i popravljaju raspoloženje.

Sortiraj proizvode Prikazano svih 3 rezultata
Sortiraj po
Raspon cena
Brend

Kako jonizatori vazduha čuvaju zdravlje

Jonizatori vazduha su uređaji koji privlače i eliminišu štetne čestice iz vazduha i tako ga prečišćavaju. Jonizatori vazduha imaju velike koristi po zdravlje ljudi, pogotovo onih osetljivih, i smanjuju statički elektricitet i negativni uticaj elektromagnetnih polja kućnih aparata i uređaja.

Pokazali su se efikasnim i u eliminisanju određenih bakterija i virusa (uključujući virus gripa), te tako smanjuju verovatnoću od razboljevanja i razvoja infekcija. U stanju su da uklone čestice i iz duvanskog dima i smanje efekte pasivnog pušenja.

Osim procesa jonizacije, ovi aparati imaju karakteristike i ventilatora. Oni omogućavaju stalno strujanje vazduha, što je posebno korisno u prostorijama u kojima boravi veliki broj ljudi, koje se retko u potpunosti provetravaju ili u kojima je dozvoljeno pušenje.

Zašto su jonizatori najbolji izbor za Vas?

  • Jonizuju vazduh i eliminišu štetne čestice iz njega
  • Eliminišu štetne čestice iz duvanskog dima
  • Smanjuju koncentraciju statičkog elektriciteta u kućnim uređajima
  • Stvaraju okruženje koje sprečava razvoj virusa i bakterija (uključujući virus gripa)
  • Cirkulišu vazduh
  • Popravljaju raspoloženje
  • Smanjuju stres

Aparati za tretiranje vazduha Vam čuvaju zdravlje i čine Vaš dom lepšim i komfornijim. Svaki aparat za tretiranje vazduha siguran je po okolinu, a karakteristike koje poseduje učiniće ga nezaobilaznim uređajem u Vašem poslovnom ili privatnom okruženju.

Aparati za prečišćavanje vazduha koje imamo u ponudi učiniće da Vaš dom postane praktičan, funkcionalan i moderan. Aparati za tretiranje vazduha ne moraju biti velika investicija, a sa njima možete dobiti mnogo na poljima udobnosti, zdravlja i čistoće.

Zagađenje vazduha je nešto što bi sve trebalo da nas brine. Prečišćavanje vazduha našim kućnim aparatima je izuzetno efikasno. Proizvedeni su sa namerom da Vam ne predstavljaju napor i da ceo posao rade umesto Vas. Naši aparati sprečavaju zagađenje vazduha i stvaraju sveže i provetrene prostorije za Vas i Vašu porodicu.

Aparati za tretiranje vazduha iznenadiće Vas svojom funkcionalnošću i pronaći će stalno mesto u Vašem domu. Oni su pouzdani, praktični, efikasni i više od svega drugog – korisni. Uverite se i sami u to.