Hitachi

HITACHI korporativni logo sivi

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo ponudu japanskog brenda HITACHI – svetskog lidera u inovativnosti i tehnološkom napretku. Nakon više od jednog veka prisutnosti na tržištu i pomeranja granica mogućeg, konačno se pred Vama nalazi i njegova audio-video tehnologija vrhunskih karakteristika.

Naša kompanija je zvanični distributer ovog brenda televizora za Srbiju i samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu njihovih uređaja. 

HITACHI: Inspiriši Novo

Teško je zamisliti drugu kompaniju koja bolje predstavlja japansku inovativnost, produktivnost i vrednosti nego što je to HITACHI. Već više od jednog veka na čelu su industrijskog napretka te zemlje. Njihovi proizvodi toliko su kvalitetni da su im dozvolili širenje u najrazličitije oblasti – od malih kućnih aparata do građevinske i industrijske mehanizacije.

Direktno su zaslužni za industrijalizaciju Japana početkom XX veka i obnovu nakon II svetskog rata. Karakterišu ih najbolje vrline koje danas vezujemo za japansku tehnologiju. Čak i ime HI TACHI znači “izlazeće sunce”. Danas zapošljava preko 300.000 visokokvalifikovanih osoba širom sveta i simbol je napretkainovativnosti i gledanja u budućnost.

Cilj kompanije je da upravo bude ta veza između sadašnjosti i budućnosti, što se najbolje ogleda u njihovom sloganu – INSPIRIŠI NOVO! Sa njihovim uređajima imate priliku da postanete deo te budućnosti koju pokušavaju da stvore. 

Hitachi audio-video uređaji za cilj imaju da Vam pruže najbolje što moderna tehnologija ima da ponudiKristalno čista slikasavršen zvuk i bogatstvo boja samo su neke od karakteristika svih televizora u našoj ponudi.

Uživajte u omiljenim serijama, filmovima, emisijama, sportskim prenosima i ostalom sadržaju uz vrhunski kvalitet koji japanski brend Hitachi garantuje.

Sa menijem na srpskom jeziku i jednostavnim povezivanjem sa prijemnicima svih kablovskih distributera, najpopularnijim konzolama, računarima i puštanju sadržaja direktno preko USB-a, od prvog momenta uživaćete u celokupnom iskustvu koje ovi televizori nude.

Zakoračite u budućnost. I inspirišite Novo! 

NAJNOVIJI HITACHI PROIZVODI U PONUDI

Ne propustite najbolje i najveće popuste za jun! Akcija se završava za:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Poslednja prilika da iskoristite popuste za maj! Još samo:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Ne propustite najbolje popuste za jun!

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Poslednja prilika za popuste! Još samo:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec
Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna