a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

 

Halogene pećnice

Halogene pećnice: Brže pečenje hrane uz manju potrošnju struje

Halogene pećnice peku hranu uz pomoć halogene lampe koja greje unutrašnjost posude i ventilatora koji stvara strujanja vazduha, čime se hrana peče ujednačeno i to primetno brže i uz manju potrošnju električne energije. Zbog načina pripreme nije potrebno dodatno ulje tako da će obroci biti zdraviji, ukusniji i imaće manje kalorija.

Halogena pećnica sastoji se od vatrostalne posude u kojoj se hrana priprema, poklopca sa halogenom svetiljkom, ventilatorom i kontrolama rada, i prstena od INOX-a za povećanje kapaciteta posude. Posuda je zapremine 12 litara i dovoljno je velika za većinu svakodnevnih aktivnosti.

Brza priprema hrane korišćenjem ovih aparata moguća je jer su halogena svetiljka i konvekciono pečenje mnogo efikasniji od grejača klasičnih pećnica. Po nekim testovima, oni su i do 60% brži, a u proseku oko 20%, u zavisnosti od namirnica koje se pripremaju. Ali brza priprema hrane nije jedina prednost. Manji troškovi korišćenja električne energije drugi su veliki plus ovih aparata.

Halogene pećnice predstavljaju ponos naše linije malih kuhinjskih aparata.