logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

 

Fagor Katalog

Fagor.rs / Fagor Katalog

Fagor Katalog proizvoda u našoj ponudi

Na ovoj stranici možete pronaći katalog proizvoda za 2021. godinu radi lakšeg pregleda na Vašem računaru. Sve proizvode koji se nalaze u katalogu ukoliko su dostupni možete pronaći i na samom sajtu i direktno ih naručiti ih ili nas kontaktirati kako biste proverili mogućnosti naručivanja, isporuke i plaćanja.

Osim pregleda kataloga, možete ga i skinuti na svoj računar ili mobilni telefon za kasniji pregled, ili podeliti link sa svojim prijateljima koje bi katalog mogao da interesuje.

Naš cilj je zadovoljan kupac

Duboko verujemo da cilj kompanije nije samo prodaja već stvaranje dugoročnog odnosa sa ljudima na obostrano zadovoljstvo. Kroz direktnu prodaju i stalni kontakt sa kupcima, naučili smo da ih posmatramo kao deo porodice i sa njima postupamo uz brigu i poštovanje.

U svaki proizvod koji nudimo je uloženo mnogo truda kako bi se zadovoljili najviši kriterijumi po pitanju kvaliteta, funkcionalnosti i dugovečnosti, i obezbedila podrška koja ne prestaje onog trenutka kada istekne garancija.

Upravo time iznova i zaslužujemo njihovo poverenje.

katalog-2021

KATALOG 2021

Osim aktuelnih, na stranici možete pogledati i prošle kataloge sa proizvodima koji su bili ili su i dalje aktuelni u našoj ponudi.