Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Macht emajlirana šerpa sa poklopcem klasičnog dizajna 26 cm 5,8 l - Nostalgia EMN-26

Novo na fagor.rs: Emajlirano posuđe – Serija Nostalgia

Dozvolite da Vas Nostalgia emajlirane posude u sekundi vrate u najlepše dane Vašeg detinjstva. Klasičan izgled i dizajn ove serije asocira na neka prošla vremena kada su naše mame i bake kuvale najukusnija jela za nas.

Serija se sastoji od emajlirane šerpe, posude sa dodatkom za prženje, pekača sa dve posude i džezve. Oblik je klasičan, sveden, jednostavnih boja i ukrasa sa očiglednom asocijacijom na 50., 60., 70. i 80. godine XX veka.

U dizajnu smo se vodili jednostavnim principom – želeli smo da Vas cela serija na prvi pogled podseti na neke prošle dekade, kada je kuvanje bilo više od proste obaveze, kada je nedeljni ručak bio ritual i kada se u njemu uživalo u toplini doma i krugu porodice.

I pored toga, razlika u kvalitetu izrade, materijalu i pažnji posvećenoj detaljima u odnosu na taj period je očigledna. Naše bake bi želele da su tada imale priliku da kuvaju u ovakvom posuđu i da svoju ljubav i brigu prema nama pretoče u još bolje i ukusnije recepte.

Ali zato tu priliku dajemo Vama!

Postoji razlog zašto smo se odlučili za dizajn koji budi uspomene iz detinjstva. Jer želimo da baš Vi budete ti koji će u ovom posuđu stvarati nove uspomene za sebe i svoje najbliže. Da pružimo i njima priliku da jednoga dana sa romantičnom setom pričaju svojoj deci kako smo ukusna jela nekada mi kuvali!

  • Macht emajlirani pekač sa dve posude 8+4 l 32 cm - Nostalgia EMN-32USKORO U PONUDI
  • Macht emajlirana džezva sa bakelitnom drškom - Nostalgia EMN-05USKORO U PONUDI