a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Eloi: Vrhunski pamuk iz Burse

ELOI je brend vrhunskog kućnog tekstila iz regije Bursa na severozapadu Turske, čuvene po proizvodnji pamuka. Za razliku od drugih kompanija koje svoju ponudu šire na veliki broj proizvoda iz ove kategorije i tako ni u jednoj ne dostižu vrhunski kvalitet, ELOI je usko specijalizovan za izradu proizvoda za kupatilo i plažu – peškira, ogrtača, bade mantila, peštemala i sl. – izrađenih od 100% prirodnog pamuka.

ELOI: Vrhunski pamuk iz Burse

Ono što karakteriše sve ELOI proizvode je posvećenost detaljima. Ukoliko pogledate izbliza ukrasni vez na peškirima, videćete visok nivo simetrije, sitno tkanje i odsjaj koji je odlika kvalitetnog konca.

To nije, naravno, karakteristika koja će sama po sebi povećati upotrebnu vrednost proizvoda, ali taj nivo posvećenosti detaljima garantuje da je ista pažnja posvećena i odabiru materijala i izradi samog proizvoda.

Iako ELOI proizvodi artikle za sve ciljne grupe i prilagođene svačijim mogućnostima, našoj ponudi se trenutno nalaze samo oni finoće iste ili veće od 500 g/m². To je kvalitet pamuka koji garantuje prijatan osećaj pri dodiru sa kožom i visok nivo upijanja.

Za produženi osećaj čistoće i svežine nakon tuširanja!

Kada je 2001. godine kompanija ELOI počela sa radom, nisu ni sanjali da će nepune dve decenije kasnije biti jedan od lidera u regionu u proizvodnji finog tekstila za kupatilo. Ali kvalitetnom izradom, vrhunskim materijalima i profesionalnim pristupom, korak po korak, došli su do toga da danas 80% svoje proizvodnje izvoze u inostranstvo i na najbolji način predstavljaju svoju zemlju u svetu.

Brend ELOI potiče iz provincije Bursa, na severozapadu Turske, čuvene po proizvodnji i obradi pamuka. Kombinacija toga i povezanosti ovog grada sa i Evropom i Azijom dovela je do toga da se njihovi proizvodi danas mogu pronaći kako u zemljama Zapadne Evrope (Holandija, Francuska, Nemačka), tako i u Rusiji i zemljama Bliskog istoka.

A od sada i u Srbiji!

Najnoviji Eloi proizvodi u ponudi

Sortiraj proizvode Prikazano svih 3 rezultata
Sortiraj po
Status proizvoda
Kategorije
  • ONLINE AKCIJA Set luksuznih peškira za lice, ruke i telo gustine 500 g/m² sa vezenim elementima - 3/1
Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali

Svakoga meseca veliki broj proizvoda po akcijskim cenama samo za posetioce našeg sajta.

Pogledajte ponudu