Električni lonci

Ukoliko niste onaj koji kuva, samo se sklonite sa puta i dajte kompliment kuvaru!

Poželite li nekad da ne trošite toliko vremena u kuhinji? Ili da olakšate svakodnevnu pripremu obroka? Postoji rešenje. Električni lonci poseduju mnoge funkcije kojima uprošćavaju i ubrzavaju kuvanje hrane, kao i jedinstvene režime rada prilagođene specifičnim namirnicama. 

Guisotherm INOX Multikuker – Inovacija u kuhinji

21.970 RSD

Digitalni električni ekspres lonac od 6L – EL-1500-Gourmet

16.770 RSD

Električni Ekspres Lonac – Easyexpress 6L

20.150 RSD

Električni lonci: Pametno kuvanje bez korišćenja šporeta

Električni lonci predstavljaju novi koncept u kuvanju. Rade na struju umesto da koriste ringle šporeta i digitalizovani su. Poseduju razne funkcije kojima kuvanje ubrzavaju, pojednostavljuju i olakšavaju. Sa njima je lako kuvati u tačno određeno doba dana, održavati hranu toplom ili na specifičnoj temperaturi. Takođe i kuvati pod pritiskom, krčkati, spremati sve vrste namirnica bez obzira na recept.

Najbolji električni lonac sadrži u sebi funkcije ekspres lonca koji kuva pod pritiskom za kraće vreme, i aparata za sporo kuvanje koji kuva sporije na nižoj temperaturi uz niže troškove električne energije. Osim ovih, električni lonac može posedovati funkcije i rice cooker-a, odnosno poseban program za kuvanje pirinča, kao i opciju kuvanja na pari.

Jednim aparatom dobijate toliko funkcija da ćete uštedeti na kupovini nekoliko uređaja. Rešavate problem i sa odlaganjem i ograničenim prostorom u kuhinji. Električni lonci predstavljaju ponos naše linije kuhinjskih aparata i imaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu. 

ZAŠTO SU ELEKTRIČNI LONCI NAJBOLJI IZBOR ZA VAS?

  • Ubrzavaju kuvanje
  • Olakšavaju pripremu specifičnih grupa namirnica
  • Omogućavaju različite režime i tipove kuvanja
  • Štede električnu energiju
  • Ne zauzimaju mesto na šporetu

Recepti za električni ekspres lonac: 

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna