a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

 

Električne pegle

Kako električne pegle olakšavaju svakodnevne poslove?

Električne pegle imaju jedan osnovni zadatak – da Vam proces peglanja, koji je neizbežan ali ume biti dug i nezanimljiv, postane zadovoljstvo, i uz to Vam omoguće da uštedite vreme i učinite Vaš dom lepšim i komfornijim. Električne pegle pred vama čine upravo to.

Pegle na paru olakšavaju proces peglanja vodenom parom koja pomaže da se uklone neravnine na tkanini i da se sâm proces ubrza. One ne moraju biti velika investicija, a sa njima možete dobiti mnogo na poljima udobnosti, zdravlja i čistoće. Pegla na paru vrhunac je moderne tehnologije i iznenadiće Vas svojom niskom cenom i jednostavnošću korišćenja.

Peglanje našim kućnim aparatima je izuzetno lako. Proizvedeni su sa namerom da Vam svakodnevne obaveze olakšaju u toj meri da ni ne primetite da predstavljaju napor. Prilagođeni su kako planiranim tako i iznenadnim poslovima, i na sve izazove odgovoriće efikasno i pouzdano.

Aparati u našoj ponudi iznenadiće Vas svojom karakteristikama i pronaći će stalno mesto u Vašem domu. Uverite se i sami u to.

Pegli