a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor.RS (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

ONLINE AKCIJA

Valira Nomad Playa termoizolaciona torba 22 l 6018/82

3.250,00 din. 2.990,00 din.

Ako idete na plažu, piknik, putovanje, čak i u šetnju, Valira termoizolaciona torba je nezaobilazni detalj koji morate poneti sa sobom!

Specijalnim materijalima smanjuje spoljašnji uticaj na sadržaj torbe i dugo zadržava temperaturu i svežinu. Možete u njoj poneti ručak, osveženje, kozmetiku i sve drugo što bi posle kratkog vremena na vrelom suncu postalo neupotrebljivo.

Hranu i piće je teško održati prijatno hladnim i svežim ukoliko se nalazite van kuće. Termoizolacione torbe su praktične za boravak van kuće, plažu ili izlet, pogodne za nošenje proizvoda kojima želite da održite svežinu i temperaturu tokom vrelih dana.

VALIRA TORBA 6018/82 je model torbe za svakodnevnu upotrebu, najpraktičnije za plažu ili kraće jednodnevne izlete. VALIRA TORBA 6018/82 je plave boje, zapremine 22 litra i može se nositi u ruci ili na ramenu.

Naručite odmah i uštedite: 260,00 din.
Sigurna kupovina

Podaci koje ostavljate potpuno su sigurni i zaštićeni SSL enkripcijom.

Brza isporuka

Sve proizvode šaljemo brzom poštom istog ili prvog narednog radnog dana.

24 meseca garancije

Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka.

Šifra proizvoda: 6018/82 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Termoizolacione torbe su praktične torbe male i srednje zapremine koje možete koristiti za svakodnevne aktivnosti. Pogodne su za nošenje odeće i obuće, kao i namirnica za plažu, izlete, piknik ili šetnju.

Termoizolacija se ogleda u sposobnosti ovih torbi da spreče i uspore proces zagrevanja sadržaja na visokim spoljnim temperaturama, bilo da su u pitanju prehrambene namirnice, napici, kozmetički ili neki drugi proizvodi.

Torbe su iznutra obložene vodootpornim materijalima a spolja materijalima otpornim na stvaranje buđi. Karakteristika ovih materijala je da omogućavaju da se temperatura unutar torbe lagano i postepeno diže i to sa 5 na 15 stepeni u periodu od 14 časova, za razliku od klasičnih torbi sa kojima je to pitanje minuta.

Termoizolacione torbe za plažu

Torbe za plažu mogu se nositi na ramenu ili u ruci, imaju dovoljno veliku zapreminu da prime sve što bi Vam moglo zatrebati tokom čitavog dana a termoizolacione karakteristike omogućiće Vam da sa sobom ponesete i užinu ili osveženje bez straha da će se istopiti ili usijati. Torbe za plažu u našoj ponudi su izdržljive, zgodne i lepo dizajnirane, i najvažnije od svega, na njih se možete uvek osloniti.

Ženske torbe su osetljive i nepraktične, a rančevi obično previše glomazni. Uz termoizolacione torbe dobićete sve ono što Vam je potrebno za uzbudljiv dan van kuće. Korišćeni materijali čine naše torbe pogodnim za nošenje namirnica ili kozmetičkih proizvoda što je nešto sa čim ženske torbe i rančevi ne mogu da se porede na visokim temperaturama.

Za sve što Vam je potrebno ove praktične torbe imaju rešenje. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Valira Nomad Playa termoizolaciona torba 22 l 6018/82”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali

Svakoga meseca veliki broj proizvoda po akcijskim cenama samo za posetioce našeg sajta.

Pogledajte ponudu