logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Usisivač sa kesom – Lotus

19.370 din.

Karakteristike Lotus usisivača:

  • Usisivač sa kesom za prašinu
  • Podesiva usisna snaga
  • 5 nivoa filtracije
  • Mikro-aktivni karbonski filter
  • Teleskopska cev
  • Dužina kabla: 6 m
  • Automatsko uvlačenje kabla
  • Set nastavaka za usisavanje različitih površina
  • Snaga: 750 W
Šifra proizvoda: Lotus Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Usisivač sa kesom - Lotus slika tekst 1

Usisivač sa kesom – Lotus

Usisivač sa kesom – Lotus je usisivač sa kesom od 4,5 litara snage 750 W i kvalitetnim HEPA 13 filterom. Lotus usisivač dozvoljava elektronsku kontrolu usisne snage koju možete podešavati u zavisnosti od podloge koju usisavate, dok turbo četka temeljno skuplja nečistoće na svom putu. Uz aparat dolaze i tri dodatka za usisavanje i držač za dodatke.

Znate li zašto se manje kvalitetni usisivači češće kvare i gube efikasnost? Jer čitavog radnog veka usisavaju punom snagom i tako troše svoj motor.

Za razliku od njih, Arnica Lotus dozvoljava elektronsko podešavanje usisne snage čime se štedi motor usisivača, produžava mu se radni vek i održava kvalitet usisavanja.

Usisivač poseduje visoku A ocenu energetske efikasnosti.

Zašto je dobro imati Lotus usisivač?

Usisivač sa kesom – Lotus poseduje veliki HEPA filter koji sprečava čak i one najsitnije čestice prašine i nečistoća da prođu kroz usisivač i vrate se u Vaš dom. To znači lakše usisavanje, ređe usisavanje i manje dizanja prašine tokom usisavanja!

Ali HEPA je samo jedan od čak 5 nivoa filtracije koje Lotus poseduje. Svi zajedno čuvaju Vaš usisivač, održavaju Vaš dom čistijim a Vama obezbeđuju jednu stvar manje o kojoj morate da razmišljate pri kupovini usisivača.

Usisivač sa kesom - Lotus slika tekst 2

Ogroman izbor najboljih usisivača!

Usisivači su kompaktni i praktični aparati koji za cilj imaju da Vašu kuću ili stan održavaju čistim i urednim. Naši aparati izdvajaju se od konkurencije svojim kvalitetom i efikasnošću.

Usisivači na vodu, kao što je model Bora 4000, umesto klasičnih papirnih kesa imaju posudu za vodu koja je mnogo efikasnija. Sva prašina ostaje zarobljena u aparatu bez mogućnosti da se oslobodi kada otvarate svoj usisivač na vodu.

Usisivači sa vodenim filterom, kako se često nazivaju, iako je tehnički posuda sa vodom zamena za kesu za usisivač, se takođe i lakše održavaju. Usisivač sa vodenim filterom ne zahteva redovno menjanje kesa. Dovoljno je izvaditi posudu sa vodom, prosuti sadržaj, vodu zameniti i Vaš usisivač spreman je za ponovno korišćenje.

Prednost ovih aparata je to što sve čestice prašine ostaju zarobljene tokom korišćenja pa su izuzetno praktični za osobe sa alergijama ili čestu upotrebu i upotrebu u prostorijama koje se retko provetravaju.

Pored ovih, u ponudi su i klasični aparati, i to oni sa kesama i sa posudama. Usisivači sa posudama su napredni kućni aparati koji poseduju posebnu pregradu za skupljanje prašine umesto kesa za usisivač. Takođe se veoma lako prazne i održavaju, i nije potrebno odvajati dodatan budžet za kupovinu kesa.

Svi proizvodi u ovoj kategoriji koriste savremene Hepa filtere koji su efikasni i pouzdani. U kombinaciji sa visokom usisnom snagom održavaće Vaš stan čistim, a prostorije provetrenim.

Sve što Vam je potrebno ovi uređaji učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Usisivač sa kesom – Lotus“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *