Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

ONLINE AKCIJA

Arnica usisivač sa kesom od 4,5 litara i HEPA filterom snage 750 W – Lotus

21.450,00 din. 20.670,00 din.

Znate li zašto se manje kvalitetni usisivači češće kvare i gube efikasnost?

Jer čitavog radnog veka usisavaju punom snagom i tako troše svoj motor.

Za razliku od njih, Arnica Lotus dozvoljava elektronsko podešavanje usisne snage čime se štedi motor usisivača, produžava mu se radni vek i održava kvalitet usisavanja.

Pored toga, veliki HEPA filter sprečava čak i one najsitnije čestice prašine i nečistoća da prođu kroz usisivač i vrate se u Vaš dom. To znači lakše usisavanje, ređe usisavanje i manje dizanja prašine tokom usisavanja!

Ali HEPA je samo jedan od čak 5 nivoa filtracije koje Lotus poseduje. Svi zajedno čuvaju Vaš usisivač, održavaju Vaš dom čistijim a Vama obezbeđuju jednu stvar manje o kojoj morate da razmišljate pri kupovini usisivača.

Arnica Lotus je usisivač sa kesom od 4,5 litara snage 750 W i kvalitetnim HEPA 13 filterom. Lotus usisivač dozvoljava elektronsku kontrolu usisne snage koju možete podešavati u zavisnosti od podloge koju usisavate, dok turbo četka temeljno skuplja nečistoće na svom putu. Uz aparat dolaze i tri dodatka za usisavanje i držač za dodatke.

Usisivač poseduje visoku A ocenu energetske efikasnosti.

Naručite odmah i uštedite: 780,00 din.
Sigurna kupovina

Podaci koje ostavljate potpuno su sigurni i zaštićeni SSL enkripcijom.

Brza isporuka

Sve proizvode šaljemo brzom poštom istog ili prvog narednog radnog dana.

24 meseca garancije

Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka.

Šifra proizvoda: Lotus Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

  • Usisivač sa kesom za prašinu
  • Podesiva usisna snaga
  • 5 nivoa filtracije
  • Mikro-aktivni karbonski filter
  • Teleskopska cev
  • Dužina kabla: 6 m
  • Automatsko uvlačenje kabla
  • Set nastavaka za usisavanje različitih površina
  • Snaga: 750 W

Više o usisivačima u ponudi

Usisivači su kompaktni i praktični aparati koji za cilj imaju da Vašu kuću ili stan održavaju čistim i urednim. Naši aparati izdvajaju se od konkurencije svojim kvalitetom i efikasnošću.

Usisivači na vodu, kao što je model Bora 4000, umesto klasičnih papirnih kesa imaju posudu za vodu koja je mnogo efikasnija. Sva prašina ostaje zarobljena u aparatu bez mogućnosti da se oslobodi kada otvarate svoj usisivač na vodu.

Usisivači sa vodenim filterom, kako se često nazivaju, iako je tehnički posuda sa vodom zamena za kesu za usisivač, se takođe i lakše održavaju. Usisivač sa vodenim filterom ne zahteva redovno menjanje kesa. Dovoljno je izvaditi posudu sa vodom, prosuti sadržaj, vodu zameniti i Vaš usisivač spreman je za ponovno korišćenje.

Prednost ovih aparata je to što sve čestice prašine ostaju zarobljene tokom korišćenja pa su izuzetno praktični za osobe sa alergijama ili čestu upotrebu i upotrebu u prostorijama koje se retko provetravaju.

Pored ovih, u ponudi su i klasični aparati, i to oni sa kesama i sa posudama. Usisivači sa posudama su napredni kućni aparati koji poseduju posebnu pregradu za skupljanje prašine umesto kesa za usisivač. Takođe se veoma lako prazne i održavaju, i nije potrebno odvajati dodatan budžet za kupovinu kesa.

Svi proizvodi u ovoj kategoriji koriste savremene Hepa filtere koji su efikasni i pouzdani. U kombinaciji sa visokom usisnom snagom održavaće Vaš stan čistim, a prostorije provetrenim.

Sve što Vam je potrebno ovi uređaji učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Arnica usisivač sa kesom od 4,5 litara i HEPA filterom snage 750 W – Lotus”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali

Svakoga meseca veliki broj proizvoda po akcijskim cenama samo za posetioce našeg sajta.

Pogledajte ponudu