logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Usisivač na vodu – Arnica Hydra

20.150,00 din.

Karakteristike:

 • Patentirani sistem vodene filtracije
 • Zapremina rezervoara: 8 l
 • Usisna snaga: 220mBar (22kPa)
 • Teleskopska usisna cev
 • HEPA filter
 • Funkcija izduvavanja vazduha
 • Glavni nastavak sa četkom
 • Uski nastavak, nastavak za nameštaj
 • Držač nastavaka
 • Mogućnost dodavanja aroma tečnosti
 • Nizak nivo buke: do 70 db(A)
 • Kabl: 5 m
 • Snaga: 2400 W
Šifra proizvoda: Hydra Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Šta su usisivači na vodu i šta predstavlja Arnica Hydra?

Usisivači na vodu ili usisivači sa vodenim filterom, kao što je Arnica Hydra, su aparati koji umesto kesa za usisivač koriste posudu sa vodom. Kada se nečistoće usisaju one ostaju zarobljene u vodi i na taj način ne postoji šansa da se ponovo oslobode.

Osim toga što se lakše čiste i održavaju – dovoljno je samo prosuti vodu sa nečistoćama – ovi uređaji prečišćavaju vazduh i uz određenu aromu mogu ga i osvežiti.

Vaš dom biće čistiji, prostorije sveže i mirisne, disaćete lakše i trošiti mnogo manje vremena na borbu sa prašinom.

Usisivač na vodu - Arnica Hydra 1

Po čemu su usisivači sa vodenim filterom tako posebni?

Usisivači sa vodenim filterom su izuzetno efikasni. U stanju su da uklone 99,9% nečistoća, grinja i alergena koje usisaju. Kod drugih “suvih” usisivača postoji mogućnost da prašina bude izduvana nazad u prostoriju. Kod njih je tako nešto nemoguće.

Usisivači na vodu se mnogo lakše čiste. Ne postoji mogućnost da Vam se kesa pocepa, otvori ili otkači i ispusti prljavštinu unutar stana. Nakon svakog usisavanja prospite vodu iz posude, isperite je i spremna je za novo korišćenje.

Usisivač na vodu filtrira i sâm vazduh. Ne samo što ne ispušta nečistoće već je u stanju da ih usisa i pre nego što dotaknu pod. Ostavite usisivač sa vodenim filterom uključen dvadesetak minuta i pokupiće sve čestice iz prostorije. Posebno je pogodan za osobe osetljive ili alergične na prašinu. One će osetiti najveću razliku.

Uz mnogobrojne dodatke ne postoji površina ili podloga koju nećete moći temeljno da usisate.

Najbolji usisivač za kuću-Arnica Hydra

Usisivač na vodu najviše ćete ceniti ukoliko imate kućne ljubimce ili živite sa decom i osobama osetljivim na nečistoće.

Kućne životinje su osetljive na hemikalije i zbog toga je veoma važno ne koristiti jaka sredstva za čišćenje već konstantno održavati stan urednim.

Zbog dece i osetljivih osoba treba smanjiti podizanje prašine tokom usisavanja a usisivači na vodu čine upravo to – zarobljavajući prašinu unutar posude. I filtrirajući vazduh pride

I jedni i drugi biće Vam zahvalni!

Hydra 2 u 1 – Usisivač i prečišćivač

Usisivač na vodu Arnica Hydra je jedan od najpopularnijih Arnica usisivača za kuću koji koristi vodeni filter za prečišćavanje usisanog vazduha.

Posuda sa vodom omogućava temeljno čišćenje prostorija jer prašina ostaje zarobljena u tečnosti, a pored toga aparat poseduje i HEPA filter koji dodatno zadržava i najsitnije čestice nečistoće.

Ono po čemu se ovaj usisivač odvaja od drugih je efektivnost usisavanja i zadržavanja nečistoća i alergena. Pokazao se kao izuzetno dobar za osetljive osobe i osobe sa alergijama jer vodeni filter mnogo bolje zadržava najsitnije čestice nečistoća i mnogo manje diže prašinu tokom usisavanja.

U stvari, toliko je efikasan da ga često koriste i kao prečišćivač vazduha, ostavljajući ga uključenog bez creva da smanji količinu podignute prašine u prostoriji nakon sređivanja ili premeštanja tapaciranog nameštaja.

Arnica Hydra je sve u svemu fantastičan usisivač koji će Vas dugo služiti i podići očekivanja koja imate od drugih usisivača. Jednom kada osetite lakoću usisavanja i vidite svu prljavštinu zarobljenu u posudi i kako je lako eliminisati iz Vašeg doma, nikada se više nećete zadovoljiti ničim drugim.

Više o usisivačima u ponudi

Usisivači su kompaktni i praktični aparati koji za cilj imaju da Vašu kuću ili stan održavaju čistim i urednim. Naši aparati izdvajaju se od konkurencije svojim kvalitetom i efikasnošću.

Usisivači na vodu, kao što je model Bora 4000, umesto klasičnih papirnih kesa imaju posudu za vodu koja je mnogo efikasnija. Sva prašina ostaje zarobljena u aparatu bez mogućnosti da se oslobodi kada otvarate svoj usisivač na vodu.

Usisivači sa vodenim filterom, kako se često nazivaju, iako je tehnički posuda sa vodom zamena za kesu za usisivač, se takođe i lakše održavaju. Usisivač sa vodenim filterom ne zahteva redovno menjanje kesa. Dovoljno je izvaditi posudu sa vodom, prosuti sadržaj, vodu zameniti i Vaš usisivač spreman je za ponovno korišćenje.

Prednost ovih aparata je to što sve čestice prašine ostaju zarobljene tokom korišćenja pa su izuzetno praktični za osobe sa alergijama ili čestu upotrebu i upotrebu u prostorijama koje se retko provetravaju.

Pored ovih, u ponudi su i klasični aparati, i to oni sa kesama i sa posudama. Usisivači sa posudama su napredni kućni aparati koji poseduju posebnu pregradu za skupljanje prašine umesto kesa za usisivač. Takođe se veoma lako prazne i održavaju, i nije potrebno odvajati dodatan budžet za kupovinu kesa.

Svi proizvodi u ovoj kategoriji koriste savremene Hepa filtere koji su efikasni i pouzdani. U kombinaciji sa visokom usisnom snagom održavaće Vaš stan čistim, a prostorije provetrenim.

Sve što Vam je potrebno ovi uređaji učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Usisivač na vodu – Arnica Hydra“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *