Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Arnica usisivač sa rezervoarom za prašinu od 3 l 750 W – Ciklon Tesla Premium

31.850,00 din.

Ciklonski usisivači koriste jedinstveni patent usisavanja kojim su na najprirodniji način u stanju da eliminišu nečistoće i prašinu sa podova, nameštaja i drugih površina.

Unutar posude dolazi do ciklonskog strujanja vazduha tokom kog se od njega razdvajaju sve ostale usisane čestice koje ostaju zarobljene u posudi.

Nakon toga dovoljno je samo isprazniti i isprati posudu i spremna je za novo korišćenje.

Ciklonski usisivač Arnica Tesla Premium ovu tehnologiju dovodi do vrhunca nudeći moćan, efikasan i praktičan uređaj čije korišćenje je izuzetno lako a efekti usisavanja ne mogu se ignorisati.

Dodajte na to još i Turbo četku koja je revolucionizirala usisavanje tepiha i elektronsku kontrolu usisne snage na samoj drški i jasno Vam je da uz Tesla Premium dobijate vrhunski usisivač fenomenalnih karakteristika!

Usisivač ciklon Tesla Premium je jedinstveni usisivač velike snage sa rezervoarom za prašinu i filterom koji se jednostavno vadi i lako održava. Dugi kabl i nastavci za usisavanje različitih površina ususivača ciklon Tesla Premium omogućiće da dosegnete sve nepristupačne delove stana i lako ih usisate.

Sigurna kupovina

Podaci koje ostavljate potpuno su sigurni i zaštićeni SSL enkripcijom.

Brza isporuka

Sve proizvode šaljemo brzom poštom istog ili prvog narednog radnog dana.

24 meseca garancije

Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka.

Šifra proizvoda: Ciklon Tesla Premium Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

 • Ciklonski usisivač sa posudom za prašinu
 • Energetski razred: A
 • Podesiva usisna snaga
 • Kontrola upravljanja na ručki usisivača
 • Providna posuda za prašinu: 3 l
 • Perivi HEPA 13 filter
 • Perivi zaštitni filter motora
 • Teleskopska cev
 • Dužina kabla: 8 m
 • Automatsko uvlačenje kabla
 • Set nastavaka za usisavanje različitih površina: glavna četka, četka za parket i pločice, okrugla četka za prašinu, nastavak za nameštaj, uski nastavak za teško dostupna mesta
 • Turbo četka
 • Praktični držač za nastavke
 • Nizak nivo buke: 70 dB(A)
 • Snaga: 750 W

Više o usisivačima u ponudi

Usisivači su kompaktni i praktični aparati koji za cilj imaju da Vašu kuću ili stan održavaju čistim i urednim. Naši aparati izdvajaju se od konkurencije svojim kvalitetom i efikasnošću.

Usisivači na vodu, kao što je model Bora 4000, umesto klasičnih papirnih kesa imaju posudu za vodu koja je mnogo efikasnija. Sva prašina ostaje zarobljena u aparatu bez mogućnosti da se oslobodi kada otvarate svoj usisivač na vodu.

Usisivači sa vodenim filterom, kako se često nazivaju, iako je tehnički posuda sa vodom zamena za kesu za usisivač, se takođe i lakše održavaju. Usisivač sa vodenim filterom ne zahteva redovno menjanje kesa. Dovoljno je izvaditi posudu sa vodom, prosuti sadržaj, vodu zameniti i Vaš usisivač spreman je za ponovno korišćenje.

Prednost ovih aparata je to što sve čestice prašine ostaju zarobljene tokom korišćenja pa su izuzetno praktični za osobe sa alergijama ili čestu upotrebu i upotrebu u prostorijama koje se retko provetravaju.

Pored ovih, u ponudi su i klasični aparati, i to oni sa kesama i sa posudama. Usisivači sa posudama su napredni kućni aparati koji poseduju posebnu pregradu za skupljanje prašine umesto kesa za usisivač. Takođe se veoma lako prazne i održavaju, i nije potrebno odvajati dodatan budžet za kupovinu kesa.

Svi proizvodi u ovoj kategoriji koriste savremene Hepa filtere koji su efikasni i pouzdani. U kombinaciji sa visokom usisnom snagom održavaće Vaš stan čistim, a prostorije provetrenim.

Sve što Vam je potrebno ovi uređaji učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Arnica usisivač sa rezervoarom za prašinu od 3 l 750 W – Ciklon Tesla Premium”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali

Svakoga meseca veliki broj proizvoda po akcijskim cenama samo za posetioce našeg sajta.

Pogledajte ponudu