a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor.RS (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Coral aparat za sporo kuvanje 6,5 l 320 W – Super Krčko SC-320

7.800,00 din.

Super Krčko SC-320 je najprodavaniji model aparata za sporo kuvanje u našoj ponudi i proizvod koji se među našim kupcima izdvojio po kvalitetu, funkcionalnosti i dugovečnosti.

Ukoliko tražite jednostavan način da pripremate ukusna, zdrava, kuvana jela, da Vam to ne oduzima mnogo vremena a da uz to uštedite električnu energiju i sate provedene u vreloj kuhinji, onda je ovo uređaj za Vas!

Krčko priprema jela na tradicionalan način, sporim krčkanjem na nižoj temperaturi, koje oslobađa sve hranljive sastojke iz hrane i istovremeno Vas oslobađa potrebe da kuvanje nadgledate.

U Krčku ne dolazi do lepljenja namirnica za posudu, nema kipenja tečnosti i nereda u kuhinji, a kuvanje postaje jedna opuštajuća aktivnost – što bi na kraju krajeva i trebalo da bude!

Prosto ubacite sve sastojke u aparat, sipajte dovoljnu količinu vode, poklopite, uključite i… to je sve.

Nekoliko sati kasnije – koje ste proveli sa svojom porodicom, odmarajući, na poslu, van stana ili baveći se omiljenim hobijem – Vaš obrok je gotov i spreman za posluženje!

Super Krčko SC-320 brzo će postati Vaš omiljeni način za kuvanje a Vaša porodica biće zahvalna na slasnim jelima koja ćete moći da im pripremate.

SUPER KRČKO SC-320 je aparat za sporo kuvanje sa kućištem od INOX-a kapaciteta 6,5 litara i snagom od 320W. Uz pomoć njega kuvaćete lako sve – kuvana jela, supe, čorbe, umake, glavna jela, zimnicu, slatko, džemove, poslastice…

Super Krčko SC-320 štedi električnu energiju a možete ga koristiti i tokom noći po jeftinijoj struji. Namirnice nikada ne proključaju u vodi tako da nema opasnosti od zagorevanja i lepljenja za posudu, a zadržavaju sve hranljive sastojke pa će obroci biti zdravi i izuzetno bogatog ukusa.


Zapremina

Snaga

Keramička posuda

Kućište od INOX-a

Stakleni poklopac

Drška hladna na dodir

Tri režima rada

Zaštita od pregrevanja
Sigurna kupovina

Podaci koje ostavljate potpuno su sigurni i zaštićeni SSL enkripcijom.

Brza isporuka

Sve proizvode šaljemo brzom poštom istog ili prvog narednog radnog dana.

24 meseca garancije

Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka.

Šifra proizvoda: SC-320 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

sc0

Slow Cooker pruža Vam jedinstvenu priliku da po izuzetno povoljnim uslovima kuvate tradicionalna jela na način na koji se to radilo vekovima.

Za Vas smo obezbedili aparat, kod nas poznat kao Super KRČKO. Na celom tržištu on postoji jedino u našoj ponudi.

U njemu možete pripremati raznovrsna jela i poslastice. Slow Cooker je nezamenljiv za zaposlene, mlade bračne parove, samce, studente i ostale koji imaju malo vremena za nadgledanje kuvanja, a veliki su gurmani i uživaju u zdravoj i ukusnoj domaćoj hrani.

Pripremljenu hranu stavite u Slow Cooker, uključite ga i onda možete slobodno otići svojim poslom. Ne brinite se jer vas nekoliko sati zatim, zavisno od recepta i položaja preklopnika, čeka gotovo, skuvano jelo. Opustite se, servirajte ga i uživajte u svakom zalogaju divno skuvane zdrave domaće hrane.

Coral aparat za sporo kuvanje 6,5 l 320 W - Super Krčko SC-320sc1

sc2

Jer vam je za uspešno kuvanje jedino potrebno da pripremljenu hranu stavite u keramičku posudu Slow Cooker-a, uključite ga na željeni način kuvanja i to je sve. Nije vam potreban šporet niti posuda. U toku kuvanja nije potrebno mešanje ili nadgledanje – zaista NAJLAKŠE jer ne morate brinuti da hrana ne zagori, iskipi…

sc3

Jer do skuvane hrane stižete efikasnije nego kuvanjem u EXPRESS loncu!

U toku kuvanja u express loncu Vi morate da brinete o temperaturi i vremenu kuvanja. Dalje, morate da sačekate da se pritisak u loncu snizi i na kraju da se jelo ohladi za serviranje. Sve ovo traje bar pola sata!

Pre odlaska na počinak ili ujutru na posao, osam sati ili četiri sata pre očekivanog vremena, po dugotrajnom kuvanju u Slow Cooker-u, jelo je ODMAH spremno za serviranje. Čak ni minut Vam nije potreban za nadgledanje kuvanja. Pri kuvanju nema jakog isparavanja, voda se zadržava kao i hranljivi sastojci namirnica. Zato je Slow Cooker idealan za spremanje mnogih dijetalnih kuvanih jela.

Neka Vam onda svakoga dana nakon posla Super KRČKO poželi dobrodošlicu sa već skuvanim ukusnim i toplim obrokom!

sc4

Jer Super KRČKO SC-320 maksimalno troši 320 w/h (SC – 300 troši 200 w/h), a to je 10 puta manje nego što je potrošnja najveće grejne ploče štednjaka. Ako još kuvate preko noći kada je jeftinija struja, ušteda će biti još i veća!

Sve što je potrebno je da npr. ujutru posle noćnog kuvanja postavite preklopnik u položaj AUTO tj. održavanje temperature najpogodnije za serviranje jela. Vatrostalni stakleni poklopac onemogućava gubitak toplote pri kuvanju i održava temperaturu najpogodnijom za serviranje jela.

Slow Cooker: Kuvajte lakše uz Super KRČKO

sc5

Ukratko sve! U velikoj keramičkoj posudi od 6,5 l mogu se spremati: supe, čorbe, sosovi, umaci, glavna jela, zimnica, slatka, džemovi, poslastice…

Napominjemo da je za kuvanje u Slow Cooker-u potrebno znatno manje vode jer se kuvanjem malo troši, kao i da je za neka jela potrebno da se meso prethodno zapeče ili da se jedan od sastava jela prethodno pripremi u drugoj posudi, na poseban način!

Upoznavanjem osobina kuvanja u Slow Cooker-u ubrzo ćete i sa lakoćom samostalno kreirati svoje nove recepte. Kuvanje u Slow Cooker-u je neobično jednostavno ali i različito od uobičajenog načina kuvanja!

Kada savladate osnove “sporog” kuvanja brzo ćete se uveriti da Vam je Super KRČKO zaista nezamenljiv.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Coral aparat za sporo kuvanje 6,5 l 320 W – Super Krčko SC-320”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali
Pogledajte ponudu