a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral 4 u 1 višenamenski sokovnik / blender / mlin / secko – SJ-810

15.600,00 din.

Ocenjeno 5.00 od 5 na osnovu 1 ocene kupca
(1 recenzija korisnika)

SOKOVNIK SJ-810 je De Lux 4 u 1 aparat sa karakteristikama sokovnika, blendera, mlina, secka… Voće i povrće mu ne predstavljaju nikakav izazov zahvaljujući obrtnom filteru sa mikro mrežom od INOX-a. Dok dobijate svež i zdrav napitak, u drugoj posudi se odvaja pulpa i suva materija koju možete koristiti za pripremu kolača, džema i druge zimnice i dezerata.

Dodatak za blender pomaže Vam da napravite najfiniji šejk ili smuti dok dve posude sa noževima od INOX-a imaju karakteristike secka, preciznije suvog mlina i mlina za meso.

Uz SJ-810 dobijate sokovnik ali i mnogo više od toga – multifunkcionalni aparat koji će sigurno pronaći svoje mesto i u Vašoj kuhinji.

Šifra proizvoda: SJ-810 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

 • Višenamenski aparat “4 u 1”: sokovnik, blender, mlin, secko
 • Otvor sokovnika: 7,5 cm (prečnik cele jabuke)
 • Noževi, mreža filtera i sigurnosna ručka od INOX-a
 • Dve brzine rada
 • Električna zaštita motora od pregrevanja
 • Sigurnosni mikroprekidači za ispravno sklapanje i bezbedan rad
 • Snaga: 800 W

Sokovnici: Za zdrave i osvežavajuće napitke u Vašem domu

Sokovnici Vam omogućavaju da u svom domu pripremate fantastične domaće sokove od svežeg voća i povrća, bez konzervanasa i aditiva. Vaša porodica i Vi hranićete se zdravije, smanjićete unos suvišnih šećera kojih su komercijalni napici prepuni i uživaćete u bogatom ukusu tačno onih namirnica koje želite, bez ograničenja.

Sokovnik odvaja suvu materiju od tečne i tako dobijate, sa jedne strane čist sok od voća bez ikakvih dodataka, a sa druge suvu materiju koju ukoliko želite možete iskoristiti za pripremu džema, slatkog, zimnice, kolača i torti. U zavisnosti od aparata, mogu postojati i dodatne mogućnosti, kao što su „hladno“ ceđenje voća, blendiranje, mlin i druge.

Domaći sokovi mnogo su zdraviji od njihovih komercijalno dostupnih verzija. Tokom pravljenja soka oslobađaju se sve hranljive materije, vitamini i minerali, nema dodataka čija preterana upotreba u ishrani može biti opasna, niti procesa tokom kojih dolazi do promena u strukturi voća i povrća. Domaći sokovi su zdravi, kvalitetni, ukusni, i iznad svega – uvek dostupni kada ih želite.

+ - Recenzije (1)

1 recenzija za Coral 4 u 1 višenamenski sokovnik / blender / mlin / secko – SJ-810

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Jovana Gavrilović

  ODLIČAN JE!!!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *