logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Set za ručavanje – IVY GREEN

7.670 din.

Karakteristike:

  • Set za 6 osoba
  • Materijal: porcelan
  • Set od 6 plitkih tanjira (260 mm)
  • Set od 6 dubokih tanjira (220 mm)
  • Set od 6 desertnih tanjira (200 mm)

+ - Opis

Opis

Set za ručavanje - IVY GREEN primena

SET ZA RUČAVANJE – IVY GREEN

Set za ručavanje Ivy Green je porcelanski set koji se sastoji od 6 plitkih, 6 dubokih i 6 desertnih tanjira. Obradujte svoje najmilije ovim luksuznim setom posuđa, a goste ostavite zadivljenim Vašom prazničnom trpezom uz Ivy Green set za ručavanje, koji će zauzeti posebno mesto u Vašoj kuhinji. Oplemenite svoj dom ovim porcelanskim tanjirima i uživajte u svakom zalogaju iz Ivy Green seta.

Porcelanski servisi u našoj ponudi izrađeni su od najkvalitetnijeg porcelana – New Bone China, i predstavljaju vrhunac dizajna i izrade. Svi porcelanski servisi koje vidite izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

KAKO PORCELANSKI SERVISI UTIČU NA UKUS HRANE?

Da li ste se ikada zapitali zašto vrhunski restorani i hoteli toliko ulažu u porcelansko posuđe na kojima poslužuju hranu? Istraživači su primetili da je vizuelni utisak, ukoliko je hrana poslužena na kvalitetnom porcelanskom posuđu, toliko jak da je dovoljan da promeni sâm ukus hrane. Drugim rečima, što poslužena hrana bolje izgleda, biće i ukusnija. A teško je nadmašiti kvalitet koji servisi u koje vidite nude.
Porcelanski tanjiri su neophodni su za posluživanje ukusnih domaćih jela i bez njih kuhinja nikako ne može biti kompletna. Sami porcelanski tanjiri nisu dovoljni, potreban je Vaš specijalan recept, ali hrana poslužena u New Bone China porcelanu izgledaće ukusnije iako ste je pravili lakše, brže i uz uživanje.

Tanjiri od porcelana postaće nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve Vaše zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Hrana će izgledati vrhunski a tanjiri od porcelana učiniće da izgleda kao da su u pripremu uloženi sati.

Sve što Vam je potrebno porcelanski servisi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta koji koriste naše proizvode.