logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Set posuđa od INOXa – Roma

13.000,00 din.

Želite komplet posuda u kojima možete kuvati, dinstati, pržiti, čak i kuvati na pari? Ne tražite dalje od Fagor Roma seta posuđa od INOX-a!

Ovaj kompletan set idealan je za sve obaveze u kuhinji i izuzetno praktičan. Dok u jednoj posudi kuvate krompir, možete istovremeno iznad nje na pari pripremati šargarepu, brokoli i drugo povrće. Štedite vreme, električnu energiju i mesto na šporetu.

Kuvanje na pari je izuzetno zdravo jer dokazano zadržava najveći broj hranljivih materija u hrani koju pripremate.

Set posuđa od Inoxa Roma je garnitura od šest komada. Sastoji se od posude prečnika 20 cm i perforiranog suda prečnika 20 cm za kuvanje na pari, dubokog tiganja prečnika 24 cm, sosijere prečnika 16 cm i dva staklena poklopca sa ispustom za paru.

Plaksteel difuzorska baza brzo i ravnomerno raspoređuje toplotu po celoj osnovi posuđa i pogodna je za sve izvore toplote, uključujući i indukcione, dok ručke ostaju hladne na dodir i sa zaštitom su od plamena.

Šifra proizvoda: Roma Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

Set posuđa od 6 elemenata:

  • Posuda: ø 20 cm x 11 cm (3,45 l)
  • Perforirani sud za kuvanje na pari: ø 20 cm x 9,8 cm (3 l)
  • Duboki tiganj: ø 24 cm x 8 cm (3,3 l)
  • Sosijera: ø 16 cm x 7,5 cm (1,5 l)
  • 2 odgovarajuća staklena poklopca sa ispustom za paru: ø 20 cm, ø 24 cm

Tehničke karakteristike:

  • Materijal: INOX 18/10
  • Hladne ručke sa zaštitom od plamena
  • Mogućnost pranja u mašini za sudove
  • Plaksteel difuzorska baza – brzo i ravnomerno raspoređivanje toplote po celoj osnovi posuđa
  • Pogodno za sve izvore toplote, uključujući i indukcione

Kako posuđe od Inoxa pomaže u kuhinji?

Posuđe od Inoxa koje se nalazi pred Vama predstavlja vrhunac tehnologije i dizajna koji možete priuštiti sebi i svojim najbližima. Ovaj kuhinjski set omogućiće Vam da sve svoje kulinarske zamisli pretvorite u stvarnost.

Kuhinjsko posuđe ne samo da utiče na brzinu pripremanja hrane, od njega može zavisiti i da li je Vaše jelo ukusno ili ne. I dok je recept nešto nad čim nemate direktnu kontrolu, posuđe za kuhinju ne sme da postavi granicu koju Vaši kulinarski specijaliteti mogu da dosegnu, bilo da je u pitanju italijanska kuhinja, jela od povrća, grčka musaka ili recepti za svaki dan.

Zdravi recepti koje želite da isprobate biće ukusni i aromatični, a Vaši najbliži biće u nedoumici da li je to onaj isti „zdrav recept“ koji ste ranije pripremali ili delo profesionalnog kuvara.

Otkrijte za koje sve ukusne recepte možete koristiti Fagor posuđe od inoxa, i iznenadite sami sebe svojim kulinarskim umećem.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Set posuđa od INOXa – Roma“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *