Fagor.RS: Set posuđa od INOX-a 12/1 - DUX Kuvajte s lakoćom

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Set posuđa od INOX-a 12/1 – DUX

15.470,00 din.

Karakteristike:

 • Nerđajući čelik 18/10
 • Unutrašnji satin izgled
 • Petoslojno dno koja omogućava ravnomernu distribuciju toplote
 • Indukciono dno
   Set sadrži:

  • Posuda sa poklopcem: 20×12,7 cm, 4,3L
  • Posuda sa poklopcem: 15×12,7 cm, 3L
  • Posuda sa poklopcem: 24×7,6 cm, 4L
  • Posuda sa poklopcem: 20×9 cm, 3L
  • Posuda sa poklopcem: 15×7,6 cm, 2L
  • Kaserola: 15×9 cm, 1,5L
  • Kaserola: 14×7,6 cm, 1L
Šifra proizvoda: DUX 4 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Set posuđa od INOX-a 12/1 – DUX

Set posuđa od INOX-a 12/1 – DUX je savršeno prilagođen svakoj kuhinji jer ima vanvremenski izgled i kvalitet. Lepo će se uklopiti uz Vaše posuđe svojim klasičnim izgledom i unutrašnjim satin sjajem. Posuđe od INOX-a je pre svega bezbedno, dugotrajno i kvalitetno. INOX posuđe je izrađeno od plemenitog čelika vrhunskog kvaliteta – INOX 18/10, što je garancija njegove dugotrajnosti i otpornosti na habanje. Petoslojno dno koja omogućava ravnomernu distribuciju toplote obradiće termički sve vrste jela temeljno, a posuđe će ostati očuvano.

Ovaj set omogućava vrhunsko kuvanje, a same posude su izuzetno otporne i imaju maksimalan životni vek. Unutrašnji sloj od nerđajućeg čelika obezbeđuje odličnu izdržljivost i jednostavno održavanje. Unutrašnji satin izgled ulepšaće Vašu kuhinju i kuvanje učiniti pravim uživanjem. Set sadrži pet posuda sa poklopcem i dve kaserole, tako da je prilagođen svim Vašim kulinarskim potrebama. Elegantan dizajn i visok kvalitet izrade garantuju dugogodišnje zadovoljstvo u kuvanju specijaliteta iz vaše kuhinje. Ovaj set je koristan u svakoj kuhinji, pa može da bude i veoma lep poklon Vama bliskoj osobi.

Indukciono dno

Set posuđa od INOX-a ima fenomenalne karakteristike, skraćuje vreme kuvanja i pomaže Vam da izvučete što više hranljivih materija iz namirnica koje pripremate. Odlično provodi toplotu, ne rasipa je i ekonomičan je. Možete ga koristiti na svim vrstama podloga i za pripremu najrazličitijih tipova jela. Indukciono dno je prava tehnološka revolucija jer štedi mnogo vremena i energije. Dokazano je da  2 litra vode mogu da proključaju dva puta brže na indukcionom nego na keramičkom dnu.

Čuva hranljive sastojke

Termičke karakteristike INOX posuđa omogućavaju akumulaciju toplote, a ručice ostaju hladne prilikom pripremanja hrane. U procesu pripremanja hrane važni sastojci i termolabilni vitamini ostaju sačuvani. Ovaj set od 5 šerpi i 2 kaserole uključuje sve ono što vam je potrebno za svakodnevno spremanje zdrave i ukusne hrane. Bilo da kuvate, barite, dinstate ili pržite, budite sigurni da ste opremljeni zaista profesionalnim setom posuđa.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Set posuđa od INOX-a 12/1 – DUX“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *