logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Set ekspres lonaca 3 i 6 litara – DYNAMIC 3+6

16.250 din.

Karakteristike express lonca:

  • Kapacitet: 3 + 6 litara
  • Dimenzije: ø23 x 9 cm (3 l), ø23 x 17 cm (6 l)
  • 5 sigurnosnih karakteristika
  • Pogodan za korišćenje na svim površinama za kuvanje: Električnim, gasnim, indukcionim i staklokeramičkim
  • Difuzorska baza – brzo i ravnomerno raspoređivanje toplote
  • Izrađen od nerđajućeg čelika
  • Čuva više vitamina i minerala
  • Štedi do 70% energije
  • Kuva do 5 puta brže

Zemlja porekla

Zapremina

INOX 18/10

Prava linija

Graduirana unutrašnjost

Vertikalni izlaz pare

Difuzorska baza

Indukcija

Drška hladna na dodir
Šifra proizvoda: 01OPFAVOR36-1 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Set ekspres lonaca 3 i 6 litara - DYNAMIC 3+6

Set ekspres lonaca 3 i 6 litara – Dynamic 3+6

Set ekspres lonaca 3 i 6 litara – Dynamic 3+6 će sve ukusne specijalitete koje biste mogli da zamislite pripremiti za trećinu vremena a sa više hranljivih materija nego uobičajenim kuvanjem. Ekspres lonac štedi Vam vreme, čuva Vaše zdravlje i izvlači maksimum iz namirnica koje kuvate. Jednostavno ubacite sastojke, zatvorite, odaberite željeni pritisak i – opustite se. Nakon kuvanja pozicija za dekompresiju omogućiće Vam da lako i sigurno otvorite lonac. Ekspres lonac čuva 50% više vitamina, minerala i drugih hranljivih materija u odnosu na standardno kuvanje. Takođe ćete uštedeti i električnu energiju. Uživajte u lakoći kuvanja sa ovim setom ekspres lonaca i opustite se uz knjigu, znajući da će oni brzo i na zdrav način pripremiti Vaše namirnice!

Zašto je dobro imati set ekspres lonaca 3 i 6 litara – Dynamic 3+6

Znate li da je kuvanje pod pritiskom ne samo efikasno već i izuzetno zdravo?

Kuvanjem u ekspres loncu hrana se brže priprema, što znači da je kraće izložena visokim temperaturama. Takav način kuvanja čuva najveću količinu hranljivih materija u namirnicama a jela pripremljena u njima su punijeg i bogatijeg ukusa.

Takođe, jedna od velikih prednosti kuvanja u ekspres loncu jeste i ta što hrana pripremljena na ovaj način, u sebi zadržava sve vitamine i minerale, važne za pravilno funkcionisanje organizma. Obroci neće biti samo brzo pripremljeni, već će biti daleko ukusniji i zdraviji.

Jednom u Vašem domu, postaju nezaobilazni i nezamenljivi deo svakodnevnih ukusnih i zdravih obroka.

Brže, zdravije i ukusnije – Set ekspres lonaca Dynamic 3+6!

Set ekspres lonaca 3 i 6 litara - DYNAMIC 3+6 1

 

KAKO VAM EKSPRES POSUĐE POMAŽE U KUHINJI?

Ekspres posuđe značajno skraćuje vreme kuvanja, čuva hranljivost namirnica i štedi električnu energiju. U poređenju sa klasičnim kuvanjem, ekspres posuđe ne samo da kuva brže, efikasnije i zdravije, već i ne ostavlja nered za sobom i olakšava održavanje kuhinje.

Najbolji ekspres lonac je efikasan, siguran i pouzdan, i upravo zato smo se odlučili za brend Magefesa. Po izuzetno povoljnim uslovima dobijate vrhunski proizvod sa premijum karakteristikama. Magefesa ekspres lonci su višestruki dobitnici nagrada za kvalitet i efikasnost koje dobijaju samo najbolji ekspres lonci na tržištu.

Brzo kuvanje se od klasičnog ne izdvaja samo po vremenu pripreme već i po hranljivosti gotovih jela. Uz naše ekspres posuđe Vaša jela biće ukusna i primamljiva, brže pripremljena i puna vitamina, minerala i drugih nutricienata. Kuvanje brzo uz naše proizvode znači i kuvanje zdravije.

Ekspres posuđe koje nudimo u našoj liniji posuđa dolazi u nekoliko veličina u zavisnosti od Vaših potreba. Odaberite svoju i otkrijte koliko kuvanje zapravo može biti jednostavno.

Kada jednom otkrijete lakoću kuvanja uz ekspres lonac i koliko Vam vremena štedi dok u isto vreme poboljšava ukus i hranljivost Vaših jela, to će postati nešto čemu ćete se vraćati svakoga dana i jedino pitanje koje ćete sebi postavljati biće: Šta kuvamo danas?

 

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Set ekspres lonaca 3 i 6 litara – DYNAMIC 3+6“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *