Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

2 u 1 ručni / stoni mikser – MX-350RB

7.150,00 din.

Mikseri sa posudom su izuzetno praktični jer Vam oslobađaju obe ruke ali nisu baš fleksibilni jer su vezani za sto na kojem se nalaze. Sa druge strane, ručni mikseri Vam pružaju mnogo mobilnosti i fleksibilnosti ali i ograničavaju šta sve možete raditi dok ih koristite.

Mikser Coral MX-350RB predstavlja najbolje od oba sveta. Možete ga koristiti kao stoni mikser sa rotirajućom posudom ili kao ručni – šta god Vam u tom trenutku najviše odgovara.

Izuzetno lako se postavlja na postolje i dozvoljava Vam da obavljate druge poslove dok se testo meša, a kada Vam je potrebno više mobilnosti ili brzo izmešati sastojke u drugoj posudi, opet ga lako možete otkačiti i završiti oba posla mnogo jednostavnije.

Coral MX-350RB je 2 u 1 ručni i stoni mikser sa Turbo funkcijom. Ima snagu od 300 W i odgovoriće na sve izazove koje možete imati u kuhinji. Možete ga koristiti kao ručni i kao mikser sa posudom.

Bez problema muti sve vrste namirnica, a poseduje i dodatke za mešanje gustih smesa i testa. Brzina mutilica od INOX-a automatski menja i brzinu rotacije posude.

Nema na zalihama

Obavesti me kad postane dostupno

Sigurna kupovina

Podaci koje ostavljate potpuno su sigurni i zaštićeni SSL enkripcijom.

Brza isporuka

Sve proizvode šaljemo brzom poštom istog ili prvog narednog radnog dana.

24 meseca garancije

Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka.

Šifra proizvoda: MX-350RB Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

  • Izvrsna pomoć u kuhinji
  • Dvostruka funkcija: Ručni mikser i stoni mikser sa rotirajućom posudom
  • Mutilice i mešalice od INOX-a
  • Podesiva brzina rotacije / obrtanja posude
  • Turbo funkcija za maksimalnu brzinu
  • Snažan motor
  • Zaštita od pregrevanja
  • Snaga: 300 W

Mikseri: Efikasni i pouzdani saveznici u kuhinji

Mikseri su nezaobilazni uređaji u svakoj kuhinji. Njihova primena je toliko široka da je nemoguće navesti sve za šta ih možete koristiti. Mikseri su neophodni za mućenje jaja, pravljenje šlaga od belanaca, mešanje testa za pripremu kolača, raznih glazura i smesa… Ni jedan iole komplikovaniji recept se praktično ne može zamisliti bez njih.

Ručni mikser je pokretan, fleksibilan i efikasan. Zbog toga što niste vezani za jedno mesto možete se slobodno kretati po kuhinji dok ga koristite. Ručni mikser pogodan je kada je potrebno spremati više stvari istovremeno, tako da je dovoljno zameniti mu mutilice, ili ih oprati, i preći na drugu posudu u kojoj su sastojci.

Stoni mikser vezan je za podlogu – radni sto ili drugi kuhinjski element, što mu omogućava veću snagu i ravnomernije mešanje i mućenje sastojaka, a Vama oslobađa ruke za druge poslove. Stoni mikser, za razliku od ostalih, dolazi sa sopstvenim postoljem i posudom za mućenje.

Pored ovih u našoj ponudi je još jedna vrsta miksera:

Štapni mikser je fleksibilniji. Jedna mutilica omogućava mu da dospe do dna uskih posuda tako da je izuzetno efikasan za pravljenje pene za kafu, mućenje šejkova ili smutija, mešanje sastojaka napitaka itd. Štapni mikser može se koristiti i kao klasični ručni, ukoliko mutilica odgovara tipu namirnica koji se koristi i željenoj gustini smese.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “2 u 1 ručni / stoni mikser – MX-350RB”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *