Fagor.RS: Ručna seckalica - Easy Chopper EC-01

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Ručna seckalica – Easy Chopper EC-01

1.300,00 din.

Iseckajte luk, papriku, pečurke, peršun i sve druge namirnice lako, jednostavno i brzo uz Coral mini seckalicu HC-01. Bez ograničenja dužinom kabla i udaljenošću do utikača, ova prosta alatka uštedeće Vam mnogo vremena tokom pripreme ukusnih i zdravih jela.

Tri oštra sečiva koje pokrećete jednostavnim povlačenjem ručke u stanju su da usitne i najzahtevnije namirnice, i u par poteza biće spremne za posluženje kao salata ili sastojak Vaših specijaliteta!

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: EC-01 Kategorije: , , , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

  • Omogućava seckanje bez upotrebe struje ili baterija
  • Usitnjava, melje, pasira uz samo par povlačenja ručice
  • Posuda zapremine od 400 ml
  • 3 noža raspoređena u tri ravni radi efikasnijeg seckanja
  • Neklizajuća podloga

Kako aparati za sečenje voća i povrća pomažu u kuhinji?

Aparati za sečenje voća i povrća su kuhinjski aparati koji će Vam pomoći da svoje recepte pripremite brže i lakše, i ukoliko seckate luk, apsolutno bez suza. Aparati za sečenje voća i povrća ovaj posao obavljaju umesto Vas.

Secko je uređaj koji sistemom rotirajućih noževa obrađuje komade ili celo voće i povrće koje u njega ubacite. U zavisnosti od modela, podesite brzinu noževa i dužinu trajanja procesa sečenja i secko će sve završiti za tren.

Aparat za sečenje voća i povrća je izuzetno praktičan jer skraćuje vreme pripreme obroka, salata, kolača, pripremu namirnica za zimnicu i slično. Aparat za sečenje voća i povrća naći će mesto u Vašoj kuhinji tokom cele godine, bez obzira na specifične potrebe.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ručna seckalica – Easy Chopper EC-01“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *