a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

Pyrex vatrostalni pekač od borosilikatnog stakla sa poklopcem 4,5 l – 460A

2.730,00 din.

PYREX Pekač 460A je duboka vatrostalna posuda zapremine 4,5 litara. PYREX Pekač 460A dolazi sa plitkim poklopcem koji se samostalno takođe može koristiti kao pekač.

Broj artikla: PYREX Pekač Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

  • Vatrostalno, borosilikatno Pyrex staklo
  • Duboka činija pekača zapremine 4,5l
  • Plitak poklopac činije – koristi se kao posebna činija za pečenje

Kako vatrostalne posude pomažu u kuhinji?

Vatrostalne posude izrađene su od borsilikatnog stakla i drugih materijala koji podnose ekstremno niske i visoke temperature. Vatrostalne posude praktično su neuništive i u njima možete spremati, peći, servirati i čuvati hranu.

Pečenje hrane je proces neophodan za pravljenje ukusnih domaćih jela i bez njega obroci nikako ne mogu biti kompletni. Samo pečenje hrane nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan recept, ali domaća hrana pripremljena u ovim posudama biće ukusnija i pravićete je lakše, brže i uz uživanje.

Topli obroci čuvaju se tako lako uz vatrostalne posude da ćete zaboraviti da ste ikada koristili ijedne druge. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Topli obroci će se uz ove posude praktično servirati sami.

Sve što Vam je potrebno vatrostalne posude u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi ko će oceniti “Pyrex vatrostalni pekač od borosilikatnog stakla sa poklopcem 4,5 l – 460A”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *