logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Presa za kosu za ispravljanje i uvijanje – HS-215

3.900,00 din.

Pegla za kosu HS-215 omogućava ispravljanje kose, pravljenje finih lokni, kovrdža, presovanje i dodavanje volumena.
 
Možete potpuno ispraviti kovrdžavu kosu ili napraviti prelepu talasastu kosu poput filmskih zvezda na crvenom tepihu. Možete napraviti male lokne za dnevni i večernji izlazak ili krupne za veće događaje i proslave.
 
Pegla za kosu ima funkcije i prese i figara. Drugim rečima grejna ploča je čitava površina pegle, i spolja i iznutra. Specijalan kupasti oblik dozvoljava da lako odredite veličinu lokni koje želite na osnovu pozicije na pegli ali i da napravite određene efekte koje na drugim peglama ne možete. Na primer, lokne koje se šire ili sužavaju duž pramenova.
 
Koji god stil da volite, koja god da Vam je dužina kose, bilo da želite da održavate svoju frizuru ili stalno isprobavate nešto novo, pegla za kosu HS-215 biće Vaš idealan partner u tome!

Nano-keramička prevlaka grejnih ploča automatski održava optimalnu temperaturu i dozvoljava lako prelaženje preko pramenova, bez mršenja i upetljavanja.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: HS-215 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

  • Presa za stilizovanje kose: ispravljanje i uvijanje
  • Nano-keramička prevlaka grejnih ploča
  • Automatsko održavanje optimalne temperature
  • Prekidač za sklapanje ploča u položaj za odlaganje
  • Snaga: 35 W

Kako Vam prese za kosu štede vreme i novac?

Prese za kosu u našoj ponudi imaju za cilj da Vam tretiranje kose što više uproste i olakšaju. Sve prese za kosu efikasne su, lake za upotrebu i sigurne, čak i za najosetljiviju kosu.

Pegla za kosu treba da Vam pomogne da jednu svakodnevnu aktivnost obavite što lakše, brže i uz uživanje. Ove pegle za kosu čine upravo to, one Vas oslobađaju brige o još jednoj dodatnoj stvari i na sebe preuzimaju to da deo Vaših obaveza koji vam je oduzimao najviše vremena sada proleti za čas.

Peglanje kose obično je dug i nezanimljiv proces, ali će uz ove kućne aparate postati nezamenljivi deo Vašeg ulepšavanja. Uređaji u ponudi pomoći će Vam da peglanje kose bude jednostavnije, efikasnije i da prođe uz što manje napora. Ovi kozmetički aparati rade sve to za Vas.

Ono o čemu se nekada nedovoljno razmišlja i vodi računa je osetljiva kosa. Jeftini i nekvalitetni aparati u stanju su da kosu oštete, pa čak i unište. Takvi uređaji obično su i komplikovani za upotrebu i troše dodatnu električnu energiju.

Za razliku od njih, naši aparati sačuvaće kvalitet i volumen vaše kose, uštedeti Vam električnu energiju tokom korišćenja, i biti sigurni i laki za upotrebu.

Ukoliko Vam je do sada ova obaveza bila izvor frustracija, vreme je da od nje napravite zadovoljstvo. Sve što Vam je potrebno prese za kosu u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Presa za kosu za ispravljanje i uvijanje – HS-215“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *