logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Presa – Pegla za kosu – CS-250

3.770 din.

Presa – pegla za kosu CS-250 pored toga što ispravlja Vašu kosu, ona je i dubinski hrani, štiti i hidrira jer su njenekeramičke ploče obogaćena arganovim ulje.

Vašoj kosi daće sjaj i besprekoran profesionalan izgled. Pružitesvojoj kosi dodatnu negu, ispravljajte je ili uvijajte uz Presu za kosu CS-250.

Godišnjice, rođendani, svadbe, proslave… svi će se diviti Vašoj frizuri koja se izuzetno lako pravi uz Coral presu za kosu. Podarite svojoj kosi ekstra brigu i dodatni sjaj uz ovu presu, pravite kovrdže ili je ispravite. Vaša kosa biće hidrirana i odisaće mekoćom. Nano-keramička prevlaka grejnih ploča automatski održava optimalnu temperaturu i dozvoljava lako prelaženje preko pramenova kose, bez mršenja i upetljavanja.

Postoji pet nivoa radne temperature i možeteih ručno podesiti po svojim željama 120-200°C.

Opis proizvoda:

  • Maksimalna temperatura do 200c
  • Smiruje vlasi i kosu čini svilenkastom i poslušnom
  • Ultra brzo zagrijavanje ploča, pegla je spremna za korišćenje za 40 sekundi.
  • Keramičke grejne ploče obogaćene arganovim uljem
Šifra proizvoda: CS-250 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike presa – pegla za kosu CS-250

  • Keramičke grejne ploče
  • LED indicator
  • Automatsko održavanje temperature
  • Temperaturni opseg: 120-200°C
  • Funkcija zaključavanja grejnih ploča
  • Snaga: 45 W

Kako Vam pegla za kosu štedi vreme i novac?

Prese za kosu u našoj ponudi imaju za cilj da Vam tretiranje kose što više uproste i olakšaju. Sve prese za kosu efikasne su, lake za upotrebu i sigurne, čak i za najosetljiviju kosu.

Pegla za kosu treba da Vam pomogne da jednu svakodnevnu aktivnost obavite što lakše, brže i uz uživanje. Ove pegle za kosu čine upravo to, one Vas oslobađaju brige o još jednoj dodatnoj stvari i na sebe preuzimaju to da deo Vaših obaveza koji vam je oduzimao najviše vremena sada proleti za čas.

Peglanje kose obično je dug i nezanimljiv proces, ali će uz ove kućne aparate postati nezamenljivi deo Vašeg ulepšavanja. Uređaji u ponudi pomoći će Vam da peglanje kose bude jednostavnije, efikasnije i da prođe uz što manje napora. Ovi kozmetički aparati rade sve to za Vas.

Ono o čemu se nekada nedovoljno razmišlja i vodi računa je osetljiva kosa. Jeftini i nekvalitetni aparati u stanju su da kosu oštete, pa čak i unište. Takvi uređaji obično su i komplikovani za upotrebu i troše dodatnu električnu energiju.

Za razliku od njih, naši aparati sačuvaće kvalitet i volumen vaše kose, uštedeti Vam električnu energiju tokom korišćenja, i biti sigurni i laki za upotrebu.

Ukoliko Vam je do sada ova obaveza bila izvor frustracija, vreme je da od nje napravite zadovoljstvo. Sve što Vam je potrebno prese za kosu u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

Pegla za kosu video