Fagor.RS: Siena porcelanski set za kafu i čaj

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Siena porcelanski set za kafu i čaj

5.200,00 din.

Karakteristike Siena porcelanskog seta za kafu i čaj:

  • New Bone China
  • Set od 6 šoljica (200 ml)
  • Set od 6 tacni
  • Posuda za mleko (200 ml)
  • Posuda za šećer sa poklopcem (200 ml)
Šifra proizvoda: Siena porcelanski set za kafu Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Kako porcelanski servisi utiču na ukus hrane?

Porcelanski servisi u našoj ponudi, uključujući Siena porcelanski set, izrađeni su od najkvalitetnijeg porcelana – New Bone China, i predstavljaju vrhunac dizajna i izrade. Svi porcelanski servisi koje vidite izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

Da li ste se ikada zapitali zašto vrhunski restorani i hoteli toliko ulažu u porcelansko posuđe na kojima poslužuju hranu? Istraživači su primetili da je vizuelni utisak, ukoliko je hrana poslužena na kvalitetnom porcelanskom posuđu, toliko jak da je dovoljan da promeni sâm ukus hrane. Drugim rečima, što poslužena hrana bolje izgleda, biće i ukusnija. A teško je nadmašiti kvalitet koji servisi u koje vidite nude.

Porcelanski tanjiri su neophodni su za posluživanje ukusnih domaćih jela i bez njih kuhinja nikako ne može biti kompletna. Sami porcelanski tanjiri nisu dovoljni, potreban je Vaš specijalan recept, ali hrana poslužena u New Bone China porcelanu izgledaće ukusnije iako ste je pravili lakše, brže i uz uživanje.

Tanjiri od porcelana postaće nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve Vaše zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Hrana će izgledati vrhunski a tanjiri od porcelana učiniće da izgleda kao da su u pripremu uloženi sati.

Sve što Vam je potrebno porcelanski servisi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta koji koriste naše proizvode.

Siena porcelanski set za kafu i čaj

Siena porcelanski set je porcelanski set za kafu i čaj. Sastoji se od šest šoljica za kafu sa tacnama, posude za mleko i šećer. Izrađen je od najfinijeg New Bone China porcelana.

Ne postoji ništa što ostavlja utisak dobrog ukusa kao kvalitetan porcelan. Bilo da su u pitanju setovi za ručavanjedezertkafu ili čajPorcelanski servisi u našoj ponudi izuzetno su elegantni i učiniće da hrana u njima izgleda bogato i primamljivo kao u najskupljim restoranima.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Siena porcelanski set za kafu i čaj“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *