a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

Coral ovalni pekač sa keramičkim premazom 39,5×36 – Bake&co BC-01

2.470,00 din.

Ovalni pekač Bake&co BC-01 je pleh od ugljenog čelika sa fenomenalnim keramičkim nelepljivim slojem. Vašim jelima daće tradicionalan izgled i oblik uz moderan način pripreme, koji iziskuje minimalno korišćenje ulja.

Broj artikla: BC-01 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

  • BC-01 je ovalni pleh sa silikonskim ručkama
  • Dimenzija: 39.5x36x6cm
  • Materijal: ugljenični čelik sa nelepljivim keramičkim premazom

Kako vatrostalni pekači pomažu u kuhinji?

Vatrostalni pekači izrađeni su od ugljeničnog čelika sa keramičkim premazom i drugih materijala koji podnose ekstremno niske i visoke temperature. Vatrostalni pekači praktično su neuništivi i u njima možete spremati, peći, servirati i čuvati hranu.

Pečenje hrane je proces neophodan za pravljenje ukusnih domaćih jela i bez njega obroci nikako ne mogu biti kompletni. Samo pečenje hrane nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan recept, ali domaća hrana pripremljena u ovim posudama biće ukusnija i pravićete je lakše, brže i uz uživanje.

Topli obroci čuvaju se tako lako uz vatrostalne pekače da ćete zaboraviti da ste ikada koristili ijedne druge. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Topli obroci će se uz ove posude praktično servirati sami.

Sve što Vam je potrebno vatrostalni pekači u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Pitajte nas o proizvodu

Pitajte nas o proizvodu

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Vaš broj telefona

Vaša poruka

+ - Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi ko će oceniti “Coral ovalni pekač sa keramičkim premazom 39,5×36 – Bake&co BC-01”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *