Fagor.RS: Nutri blender Bullet - BS-1000 Basic Najbolje za Vas

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Nutri blender Bullet – BS-1000 Basic

7.670,00 din.

(1 recenzija korisnika)

Karakteristike:

 • Visokokvalitetni šestokraki nož od INOX-a
 • Kućište od plastike
 • Velika posuda zapremine: 0,65 l
 • Mala posuda zapremine: 0,35 l
 • Poklopac za čuvanje svežine namirnica
 • BPA free plastika
 • Broj obrtaja u minuti: 25000
 • Dužina kabla: 1,3 m
 • Snaga: 1000 W
Šifra proizvoda: BS-1000-Basic Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Zašto je Nutri blender Bullet tako poseban?

Nutriblender Bullet omogućava da iskoristite sve hranljive sastojke iz hrane! Dok drugi aparati melju i blendiraju hranu na uobičajen način, moćna sečiva Bullet blendera sa 25.000 obrtaja po minutu omogućavaju mu da to čini na nivou ćelijskog zida, čime se oslobađaju svi vitamini, minerali i drugi nutrienti koji bi inače ostali neiskorišćeni.

Za razliku od sokovnika sa kojima se veliki deo voća i povrća odstranjuje kako bi se dobio tečni napitak, Bullet blender usitniće sve namirnice u najfiniji kašasti sok, bez teksture, pulpe, gromuljica ili komadića.

Vrhunski dizajn i lakoća korišćenja!

Teško da postoji aparat lakši za korišćenje od Nutri blender Bullet-a.

Bez bezbroj podešavanja, prekidača i kontrola, ovaj blender za smuti sve radi prostim pritiskom na posudu. Postoje dva moda rada – pulsirajući i kontinuirani – u zavisnosti od vaših potreba, namirnica koje koristite i željene teksture. 20-30 sekundi više je nego dovoljno da izblendirate i najzahtevnije voće ili povrće.

Uz Bullet blender za smuti dolaze dve ili tri (u zavisnosti od modela) posude od sigurne plastike kao i poklopac koji se hermetički zatvara čime omogućava bezbedno nošenje bez potrebe za prljanjem dodatnih sudova. U zavisnosti od modela uz aparat mogu doći i dodatna sečiva za blender.

Ali prava snaga nutri blendera Bullet dolazi iz kućišta sa moćnim motorom od 1000 W, koji pokreće šestokrako sečivo od INOX-a. Kućište je veoma moderno, avangardnog dizajna, sa nožicama koje se pripijaju za podlogu i sprečavaju proklizavanje i pomeranje.

Jednostavno održavanje

Bullet blender za smuti je nikada lakši za održavanje.

Nakon korišćenja napunite posudu vodom, sipajte par kapi deterdženta, uključite na nekoliko sekundi, isperite, i to je sve!

Nisu Vam potrebni nikakvi sunđeri i krpe, ne morate čak ni da ukvasite ruke – Bullet blender za smuti praktično održava sâm sebe!

Redovnim pranjem i održavanjem, kao i pravilnim korišćenjem, dodatno ćete mu produžiti vek, što znači da će dugoročno biti jedini blender koji će Vam u kuhinji biti potreban.

Najbolji blender za recepte sa voćem i povrćem

Šest oštrih sečiva napraviće smuti ili kašasti sok za tren oka.

Možete kombinovati osvežavajuće citruse sa sočnim plodovima jabuke. Lisnato povrće sa bananama, kokosovim mlekom i sirovim bademima. Ne postoji kombinacija koja bi mogla predstavljati izazov ovom moćnom aparatu.

Praktična posuda čini korišćenje još lakšim. Jednostavno je odvojite, hermetički zatvorite poklopcem bez straha od prolivanja i ponesite sa sobom kao užinu ili okrepu nakon treninga.

Bullet blender kao blender za hranu za bebe

Ukoliko želite da Vaše najmlađe hranite zdravo i prirodno, Bullet blenderi Vam i u tome mogu pomoći.

Izuzetna snaga motora u kombinaciji sa oštrim sečivima usitniće voće i povrće u najfiniju kašicu za bebe. Bez straha od krupnijih komada koji bi se potkrali i bili potencijalno opasni, bez korišćenja konzervanasa i veštačkih aditiva, bez rezervi o poreklu i kvalitetu korišćenih namirnica.

Lako, jednostavno, prirodno i sigurno za Vaše najmilije.

Moćni blender za led

Bez obzira da li želite ledeni šejk, osvežavajući smuti ili Vam je samo potreban usitnjeni led da brže rashladite neki drugi napitak, Bullet blender Vam i u tome može pomoći.

Za razliku od nekih drugih blendera sa kojima morate razmišljati da li će se pokvariti ili zaglaviti tokom rada, nutri blender Bullet možete koristiti bez straha.

I to ne samo za led! Ukoliko recept za smuti zahteva bademe, lešnike, orahe ili neke druge orašaste plodove, dovoljno je samo malo tečnosti – mleka, vode, limunovog soka – i moćna sečiva samleće ih kao da je u pitanju sočno voće.

Prednosti Nutri blender Bullet-a

Nutri blender Bullet BS-1000 Basic u crvenoj boji je aparat koji Vam pomaže da izvučete sve hranljive sastojke iz namirnica. Svojim moćnim motorom i oštrim nožem blendira voće i povrće na nivou ćelijskog zida i oslobađa i one vitamine i minerale koje drugi blenderi nisu u stanju.

Basic verzija ima sve ono što Vam je neophodno za savršeno blendiranje namirnica uz uštedu u prostoru i na neesencijalnim delovima. Uz aparat dobijate:

 • Kućište sa motorom
 • Dve posude (350 i 650 ml)
 • Šestokrako sečivo
 • Poklopac za zatvaranje posude

Bez dodatnih delova koji Vam zauzimaju prostor ili stoje u kutiji neraspakovani – samo ono neophodno za pripremu ukusnih napitaka!

+ - Recenzije (1)

1 recenzija za Nutri blender Bullet – BS-1000 Basic

 1. Svetlana Gavrilovic

  ODLICAN PROIZVOD!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …