a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

Coral mašina za mlevenje mesa sa nožem od INOX-a sa dodacima za ceđenje paradajza – MR-1000J

17.550,00 din.

Mašina za mlevenje mesa i paradajza MR-1000J dolazi sa dve različite rešetke i nožem od nerđajućeg čelika. Mašina za mlevenje mesa i paradajza MR-1000J dolazi i sa dodatkom za ceđenje povrća.

 Uputstvo za upotrebu

Broj artikla: MR-1000J Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

  • Nož od INOX-a
  • Dve različite veličine otvora rešetke za mlevenje
  • Metalni delovi od elektropoliranog aluminijuma
  • Dodatak za ceđenje paradajza
  • Tri veličine levka za kobasice
  • Snaga: 1000 W
  • Napon napajanja: 220-240V
  • Učestalost: 50-60Hz

Mašina za mlevenje mesa i paradajza MR-1000J dolazi sa dve različite rešetke i nožem od nerđajućeg čelika. Mašina za mlevenje mesa i paradajza MR-1000J dolazi i sa dodatkom za ceđenje povrća.

Mašine za mlevenje mesa su neophodne za pravljenje ukusne domaće hrane i bez njih kuhinja nikako ne može biti kompletna. Same mašine za mlevenje mesa nisu dovoljne, potreban je Vaš specijalan recept, ali domaća hrana sa Coral opremom biće ukusnija i pravićete je lakše, brže i uz uživanje.

Mašina za mlevenje mesa Coral predstavlja spoj nemačkog iskustva, francuskog dizajna i japanske tehnologije. Svaka mašina za mlevenje mesa u ponudi izuzetnog je kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.

Mlevenje mesa sa aparatom Coral toliko je lako da će postati nezamenljivi deo Vašeg kuvanja. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Mlevenje mesa aparati Coral u potpunosti obavljaju umesto Vas.

Sve što Vam je potrebno mašina za mlevenje mesa Coral učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

Mašina za mlevenje mesa MR-1000 – MEGA ROBOT

MEGA ROBOT je univerzalna mašina za mlevenje mesa. To su praktično tri mašine u jednoj. Mala je, lepog izgleda i laka za korišćenje i održavanje. Ukrašava radnu površinu i svakodnevno vam treba. MR-1000 je pomoćnica koja se posebno ističe uoči slavlja, u pripremi mesa, jela i poslastica. Prosto vas podstiče da je koristite uvek kada vam zatreba njena dragocena pomoć.

Na telo mašine za mlevenje mesa smešta se rešetka koja vam daje finoću mlevenog mesa ili povrća koju želite. Postoji opcija od 3 mm za fino mlevenje, 5 i 8 mm za srednje i grubo mlevenje, kao i trouglasti otvor za sitno seckanje. Meso i povrće, ali i orasi, kesten i žito, recimo, stavljaju se u mašinu i potiskuju ka otvoru na čijem kraju ih rešetka oblikuje prema vašoj zamisli.

Mašina za mlevenje mesa poseduje i dodatak za pravljenje kobasica i ćevapa, čak i punjenih ćevapa. Uz poseban dodatak možete takođe praviti i profile za četiri različita domaća keksa.

Konačno, posebnim plastičnim dodatkom mašina za mlevenje mesa se pretvara u mašinu za fino mlevenje i rendanje oraha, badema ili lešnika, ali i rena, šargarepe, celera… Uz posebno sečivo možete i grubo rendati cveklu, bundeve ili jabuke, i koristiti ih kao dodatak za kolače i pite.

Melnici za meso

+ - Pitajte nas o proizvodu

Pitajte nas o proizvodu

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Vaš broj telefona

Vaša poruka

+ - Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi ko će oceniti “Coral mašina za mlevenje mesa sa nožem od INOX-a sa dodacima za ceđenje paradajza – MR-1000J”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *