Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Usisivač sa kesom – E-Forza MGF-6362

14.950,00 din.

Usisavajte lakše nego ikada ranije uz Magefesa E-Forza usisivač. Kompaktnih dimenzija i elegantnog dizajna, prijatno će Vas iznenaditi svojim mogućnostima.

Unutar usisivača nalazi se snažan motor od 700 W sposoban da usisa i najsitnije čestice prašine i nečistoća. Sve one ostaju sigurno zatvorene unutar kese za višekratnu upotrebu od 3,5 litara.

Ono što odvaja ovaj usisivač od drugih u njegovoj klasi je mogućnost manuelne kontrole usisne snage. Kod prosečnih usisivača snaga se reguliše otvorom na crevu/cevi. Prepoznaćete ga po oznakama za parket, tepih i nameštaj, što je neelegantan način da se reguliše usisna snaga bez dodatnih funkcija.

Ne samo da na taj način rizikujete da se usisana prašina vrati u prostoriju kroz otvor na crevu, motor usisivača uvek radi punom snagom čime se skraćuje njegov radni vek.

Za razliku od njih, E-Forza na kućištu poseduje regulator snage kojim možete direktno smanjiti naprezanje motora. Manje ga opterećujete za vreme usisavanja lakših površina poput nameštaja i zavesa, produžavate mu radni vek a sebi štedite vreme i novac.

Magefesa usisivač dolazi sa glavnom četkom za usisavanje podova, dodatkom za uske površine i četkom za nameštaj.

Sigurna kupovina

Podaci koje ostavljate potpuno su sigurni i zaštićeni SSL enkripcijom.

Brza isporuka

Sve proizvode šaljemo brzom poštom istog ili prvog narednog radnog dana.

24 meseca garancije

Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka.

Šifra proizvoda: MGF-6362 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

  • Maksimalna snaga: 700 W
  • Regulator snage
  • Teleskopska cev od nerđajućeg čelika
  • Rotirajući prednji točak za lakše kretanje
  • Automatsko uvlačenje kabla
  • Kesa za prašinu za višekratnu upotrebu
  • Kapacitet: 3,5 litara

Više o usisivačima u ponudi

Usisivači su kompaktni i praktični aparati koji za cilj imaju da Vašu kuću ili stan održavaju čistim i urednim. Naši aparati izdvajaju se od konkurencije svojim kvalitetom i efikasnošću.

Usisivači na vodu, kao što je model Bora 4000, umesto klasičnih papirnih kesa imaju posudu za vodu koja je mnogo efikasnija. Sva prašina ostaje zarobljena u aparatu bez mogućnosti da se oslobodi kada otvarate svoj usisivač na vodu.

Usisivači sa vodenim filterom, kako se često nazivaju, iako je tehnički posuda sa vodom zamena za kesu za usisivač, se takođe i lakše održavaju. Usisivač sa vodenim filterom ne zahteva redovno menjanje kesa. Dovoljno je izvaditi posudu sa vodom, prosuti sadržaj, vodu zameniti i Vaš usisivač spreman je za ponovno korišćenje.

Prednost ovih aparata je to što sve čestice prašine ostaju zarobljene tokom korišćenja pa su izuzetno praktični za osobe sa alergijama ili čestu upotrebu i upotrebu u prostorijama koje se retko provetravaju.

Pored ovih, u ponudi su i klasični aparati, i to oni sa kesama i sa posudama. Usisivači sa posudama su napredni kućni aparati koji poseduju posebnu pregradu za skupljanje prašine umesto kesa za usisivač. Takođe se veoma lako prazne i održavaju, i nije potrebno odvajati dodatan budžet za kupovinu kesa.

Svi proizvodi u ovoj kategoriji koriste savremene Hepa filtere koji su efikasni i pouzdani. U kombinaciji sa visokom usisnom snagom održavaće Vaš stan čistim, a prostorije provetrenim.

Sve što Vam je potrebno ovi uređaji učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Usisivač sa kesom – E-Forza MGF-6362”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *