logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Keramički set za posluženje – Lime + POKLON EC-01 Ručna seckalica

2.860 din.

Dekorativni set Lime je keramički set za posluženje svežeg voća, koktel peciva, sendviča, grickalica, slatkiša, priloga i svega drugog što Vam može pasti na pamet kada dočekujete iznenadne goste!

Obe posude u toplim letnjim mesecima posebno su praktične za posluženje lubenica, dinja, grožđa… zimi narandži, kivija, grejpfruta; A u svako doba godine banana ili jabuka.

I tu nije kraj, ograničeni ste samo svojom maštom!

Obe posude izrađene su od kvalitetne keramike sa temom limuna i limete, veselih su boja, prijatnog kontrasta i lepog dizajna. Biće odličan dodatak Vašem domu i sjajan ukras, čak i kada ih ne koristite već samo stoje izložene.

Šifra proizvoda: Lime Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

  • Set dekorativnih posuda za posluženje
  • Materijal: keramika
  • Velika posuda : 40,5 x 21,2 x 7,6 cm
  • Mala posuda: 35 x 18,5 x 6,8 cm

Lepota i praktičnost keramičke posude

Postoji razlog zašto su se keramičke posude zadržale u svakodnevnoj upotrebi od praktično praistorije do danas. I pored savremenijih materijala – porcelana, stakla, INOX-a, i dalje je nezamisliva kuhinja bez keramičkih tanjira i šolja, velike činije za voće ili šarenih posuda za začine.

Moderne tehnologije i tehnike dozvoljavaju izradu proizvoda specijalnih karakteristika, kao što su keramičke posude za pečenje otporne na visoke temperature; Ili keramičke posude za začin fine izrade; Ili keramičke činije i šolje veće čvrstoće i izdržljivosti.

Stari narodi otkrili su lepotu ukrašavanja keramike i dali joj novu dimenziju. Keramičke posude nisu više bile samo praktični proizvodi za čuvanje i posluživanje hrane, to su postali predmeti nemerljive lepote, koji su obogaćivali prostor i činili ga lepšim i prijatnijim mestom za život.

Za razliku od nekih drugih materijala, keramiku karakteriše izuzetna lakoća oblikovanja. Rezultat toga su prelepi savremeni oblici, neobičan dizajn i atraktivan izgled. Posude od keramike postaju bitan element enterijera i ukras koji ima upotrebnu vrednost čak i kada se ne koristi za posluženje hrane.

Zato pogledajte našu ponudu i odaberite artikal koji odgovara Vašem ukusu i Vašim potrebama. Ulepšajte Vašu kuhinju, trpezariju, dnevnu sobu, i oplemenite Vaš životni prostor!

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Keramički set za posluženje – Lime + POKLON EC-01 Ručna seckalica“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *