Grill’o griller sa odvojivim pločama | Kućni roštilj crveni GR-280 (T-28E)

10.270 din.

Karakteristike:

 • Dve odvojive grejne ploče sa rebrima
 • Dimenzije grejne ploče: 22 x 32 cm
 • Nelepljivi premaz sa granitnim česticama
 • Mogućnost skidanja grejnih ploča
 • Otvaranje ploča pod uglom od 180°
 • Odvod za suvišnu masnoću
 • Svetlosni indikator rada
 • Termostat: 0-3
 • Podesiva visina
 • Uspravno odlaganje
 • Snaga: 1800 W
Šifra proizvoda: GR-280 (T-28E) Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Grill’o Roštilj

Dozvolite da Vam predstavimo nešto potpuno novo na našem tržištu – jedinstveni GRILL’O grill sa odvojivim pločama!

Ovaj fantastičan aparat tako je svestran, tako funkcionalan, tako praktičan i lak za održavanje da ćete zaboraviti da ste ikada koristili neki drugi.

GRILL’O GR-280 (T-28E) na prvi pogled deluje kao običan grill sa dve grejne ploče, ali već prilikom prvog korišćenja uverićete se da to nije slučaj. Četiri su stvari koje ga odvajaju od konkurencije:

 • Odvojive ploče koje možete skinuti i oprati nakon korišćenja,
 • Mogućnost otvaranja pod uglom od 180°,
 • Otvori za odvođenje suvišne masti, i
 • Nelepljivi premaz grejnih ploča sa česticama granita

Odvojive ploče

Dobro ste pročitali. Grejne ploče ovog grila se skidaju i mogu se lako oprati nakon korišćenja.

Većina grilera vremenom počne da gubi svoju funkcionalnost i efikasnost usled ostataka ulja i hrane koji se zavlače u najsitnije pukotine i ne mogu se oprati. Ne samo da mogu dovesti do problema sa funkcionisanjem aparata, nisu ni malo higijenski i možda rizikujete zdravlje njihovim korišćenjem.

Za razliku od njih, jednostavno skinite ploče GRILL’O grill-a i temeljno ih operite u lavabou sa sudovima. Nakon pranja biće čiste i spremne za novo korišćenje, Vaša kuhinja uredna, a Vaša hrana uvek sigurna za Vaše najbliže.

Otvaranje pod uglom od 180°

Jednim potezom GRILL’O možete pretvoriti iz dvostranog u jednostrani griler duplo veće površine i obrnuto. Pecite veće količine mesa istovremeno ili deblje komade dvostrano za bržu pripremu.

Praktično kao da imate dva aparata istovremeno!

Otvori za odvođenje suvišne masti

Rebra grejnih ploča postavljena su dijagonalno i na taj način olakšavaju odlivanje suvišne masnoće. Ali umesto da se mast zadržava u kanalima između rebara ili po ivici grejnih ploča, odlivni kanal dozvoljava da se mast izlije u posudu.

Na taj način ne samo da olakšavate kasnije održavanje i pranje grejnih ploča, već i smanjujete kaloričnost jela zadržavajući pun bogat ukus grilovane hrane!

Nelepljivi premaz sa česticama granita

Obe grejne ploče premazane su izuzetno efikasnim i izdržljivim “non-stick” premazom sa česticama granita, koji obezbeđuje manje lepljenje hrane i veću izdržljivost. Ne samo da ćete lakše pripremati roštilj ili grilovano povrće bez dosadnog lepljenja i zagorevanja hrane, već ćete kasnije i mnogo efikasnije moći da operete grill uz manji rizik od grebanja.

Možete ga naručiti samo na ovoj stranici. Uživajte već danas u ukusnim jelima pripremljenim u ovom aparatu!

Grileri: meso sa roštilja u udobnosti Vašeg doma

Grileri su jedinstveni proizvodi koji Vam omogućavaju pripremu mesa sa roštilja u Vašem domu, kvalitetno kao da je pečeno na otvorenoj vatri. I ne samo mesa. Grileri mogu peći povrće i pečurke, ili zapeći kriške hleba. Možete ih koristiti tokom pripreme zimnice, u kuhinji ili na terasi, i jednostavno očistiti i odložiti nakon upotrebe.

Domaće pljeskavice nikada ne ispadnu kao sa roštilja ako su pripremljene u tiganju i natopljene uljem. Sa druge strane, ovi kuhinjski aparati ne samo da ne zahtevaju dodatno ulje zbog svojih nelepljivih ploča već i pomažu da se oslobodite viška masnoća iz mesa koje pripremate. Domaće pljeskavice biće sočne, piletina hrskava a povrće ukusno i aromatično.

Grilovano povrće je zdrava alternativa za one koje teže vegetarijanskoj ishrani ili žele da povećaju unos vitamina, smanje broj kalorija i izgube kilograme. Lakoća sa kojom se ovi uređaji održavaju znači da ne dolazi do mešanja hrane biljnog i životinjskog porekla, tako da će grilovano povrće ili pečurke biti uvek savršeno pripremljeni.

U zavisnosti od toga da li aparat ima jednu ili dve grejne ploče, možete pripremati tople sendviče ili zapeći hleb za tost. Slično kao i sa mesom sa roštilja, lako ćete očistiti ploče od grilovanog sira i biće spremne za sledeći ciklus bez straha od mešanja ukusa.

Grilovanje je obično rezervisano za specijalne prilike, vikende i praznike. Uz ove aparate grilovanje će postati nešto o čemu možete razmišljati svakoga dana – u udobnosti Vašeg doma, ukoliko očekujete goste, ili želite sami da odmorite uz utakmicu ili omiljenu seriju.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Grill’o griller sa odvojivim pločama | Kućni roštilj crveni GR-280 (T-28E)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *