logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Grill’o sa odvojivim pločama | otvaranje pod 180° – T-38E Rose Gold + POKLON Pasha džezva 7013

7.670 din.

Karakteristike:

 • Dve odvojive grejne ploče sa rebrima
 • Dimenzije grejne ploče: 22 x 32 cm
 • Nelepljivi premaz sa granitnim česticama
 • Mogućnost skidanja grejnih ploča
 • Otvaranje ploča pod uglom od 180°
 • Odvod za suvišnu masnoću
 • Svetlosni indikator rada
 • Termostat: 0-5
 • Podesiva visina
 • Uspravno odlaganje
 • Snaga: 1800 W
Šifra proizvoda: T-38E Rose Gold Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Grill’o Roštilj

Dozvolite da Vam predstavimo nešto potpuno novo na našem tržištu – jedinstveni GRILL’O grill sa odvojivim pločama!

Ovaj fantastičan aparat tako je svestran, tako funkcionalan, tako praktičan i lak za održavanje da ćete zaboraviti da ste ikada koristili neki drugi.

GRILL’O T-38E na prvi pogled deluje kao običan grill sa dve grejne ploče, ali već prilikom prvog korišćenja uverićete se da to nije slučaj. Četiri su stvari koje ga odvajaju od konkurencije:

 • Odvojive ploče koje možete skinuti i oprati nakon korišćenja,
 • Mogućnost otvaranja pod uglom od 180°,
 • Otvori za odvođenje suvišne masti, i
 • Nelepljivi premaz grejnih ploča sa česticama granita

Odvojive ploče

Dobro ste pročitali. Grejne ploče ovog grila se skidaju i mogu se lako oprati nakon korišćenja.

Većina grilera vremenom počne da gubi svoju funkcionalnost i efikasnost usled ostataka ulja i hrane koji se zavlače u najsitnije pukotine i ne mogu se oprati. Ne samo da mogu dovesti do problema sa funkcionisanjem aparata, nisu ni malo higijenski i možda rizikujete zdravlje njihovim korišćenjem.

Za razliku od njih, jednostavno skinite ploče GRILL’O grill-a i temeljno ih operite u lavabou sa sudovima. Nakon pranja biće čiste i spremne za novo korišćenje, Vaša kuhinja uredna, a Vaša hrana uvek sigurna za Vaše najbliže.

Otvaranje pod uglom od 180°

Jednim potezom GRILL’O možete pretvoriti iz dvostranog u jednostrani griler duplo veće površine i obrnuto. Pecite veće količine mesa istovremeno ili deblje komade dvostrano za bržu pripremu.

Praktično kao da imate dva aparata istovremeno!

Otvori za odvođenje suvišne masti

Rebra grejnih ploča postavljena su dijagonalno i na taj način olakšavaju odlivanje suvišne masnoće. Ali umesto da se mast zadržava u kanalima između rebara ili po ivici grejnih ploča, odlivni kanal dozvoljava da se mast izlije u posudu.

Na taj način ne samo da olakšavate kasnije održavanje i pranje grejnih ploča, već i smanjujete kaloričnost jela zadržavajući pun bogat ukus grilovane hrane!

Nelepljivi premaz sa česticama granita

Obe grejne ploče premazane su izuzetno efikasnim i izdržljivim “non-stick” premazom sa česticama granita, koji obezbeđuje manje lepljenje hrane i veću izdržljivost. Ne samo da ćete lakše pripremati roštilj ili grilovano povrće bez dosadnog lepljenja i zagorevanja hrane, već ćete kasnije i mnogo efikasnije moći da operete grill uz manji rizik od grebanja.

Možete ga naručiti samo na ovoj stranici. Uživajte već danas u ukusnim jelima pripremljenim u ovom aparatu!

        Meso sa roštilja u udobnosti Vašeg doma uz

Grill’o sa odvojivim pločama

Grileri su jedinstveni proizvodi koji Vam omogućavaju pripremu mesa sa roštilja u Vašem domu, kvalitetno kao da je pečeno na otvorenoj vatri. I ne samo mesa. Grileri mogu peći povrće i pečurke, ili zapeći kriške hleba. Možete ih koristiti tokom pripreme zimnice, u kuhinji ili na terasi, i jednostavno očistiti i odložiti nakon upotrebe.

Domaće pljeskavice nikada ne ispadnu kao sa roštilja ako su pripremljene u tiganju i natopljene uljem. Sa druge strane, ovi kuhinjski aparati ne samo da ne zahtevaju dodatno ulje zbog svojih nelepljivih ploča već i pomažu da se oslobodite viška masnoća iz mesa koje pripremate. Domaće pljeskavice biće sočne, piletina hrskava a povrće ukusno i aromatično.

Grilovano povrće je zdrava alternativa za one koje teže vegetarijanskoj ishrani ili žele da povećaju unos vitamina, smanje broj kalorija i izgube kilograme. Lakoća sa kojom se ovi uređaji održavaju znači da ne dolazi do mešanja hrane biljnog i životinjskog porekla, tako da će grilovano povrće ili pečurke biti uvek savršeno pripremljeni.

U zavisnosti od toga da li aparat ima jednu ili dve grejne ploče, možete pripremati tople sendviče ili zapeći hleb za tost. Slično kao i sa mesom sa roštilja, lako ćete očistiti ploče od grilovanog sira i biće spremne za sledeći ciklus bez straha od mešanja ukusa.

Grilovanje je obično rezervisano za specijalne prilike, vikende i praznike. Uz ove aparate grilovanje će postati nešto o čemu možete razmišljati svakoga dana – u udobnosti Vašeg doma, ukoliko očekujete goste, ili želite sami da odmorite uz utakmicu ili omiljenu seriju.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Grill’o sa odvojivim pločama | otvaranje pod 180° – T-38E Rose Gold + POKLON Pasha džezva 7013“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *