a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

Flower porcelanski set za ručavanje

18.200,00 din.

Flower porcelanski set je porcelanski set za ručavanje. Flower porcelanski set sastoji se od 33 komada porcelanskog posuđa – tanjira, ovala, šoljica sa tacnama i činija.

+ - Opis

Opis

  • Najfiniji porcelan: New Bone China
  • Set od 6 komada 270mm plitkih tanjira
  • Set od 6 komada 220mm tanjira za supu
  • Set od 6 komada 190mm desertnih tanjira
  • Set od 6 kompleta 220ml šoljica sa tacnicama
  • Oval 360mm
  • Činija za salatu 230mm
  • Okrugli tanjir 300mm

Flower porcelanski set je porcelanski set za ručavanje. Flower porcelanski set sastoji se od 33 komada porcelanskog posuđa – tanjira, ovala, šoljica sa tacnama i činija.

Porcelansko posuđe Royal Elisabeth predstavlja vrhunac dizajna i izrade. Sve porcelansko posuđe u ponudi izuzetnog je kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom praktičnošću.

Porcelanski tanjiri su neophodni su za posluživanje ukusnih domaćih jela i bez njih kuhinja nikako ne može biti kompletna. Sami porcelanski tanjiri nisu dovoljni, potreban je Vaš specijalan recept, ali hrana poslužena u Royal Elisabeth porcelanu izgledaće ukusnije iako ste je pravili lakše, brže i uz uživanje.

Tanjiri od porcelana postaće nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve Vaše zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. A tanjiri od porcelana učiniće da izgledaju kao da su u pripremu uloženi sati.

Sve što Vam je potrebno porcelansko posuđe Royal Elisabeth učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Pitajte nas o proizvodu

Pitajte nas o proizvodu

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Vaš broj telefona

Vaša poruka

+ - Ocene (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi ko će oceniti “Flower porcelanski set za ručavanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *