Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Coral turbo friteza bez ulja kapaciteta 0,8 kg – AirFryer AF-1200

14.040,00 din.

Turbo friteza AirFryer AF-1200 – pečenje BEZ ULJA ZA ZDRAVIJU ISHRANU

Ovaj uređaj cirkulisanjem vazduha na visokoj temperaturi, nudi spremanje raznih jela kao što su: pomfrit, piletina, riba, povrće, kolači, razna peciva…

Uz pomoć ventilatora unutar uređaja velikom brzinom kruži topao vazduh oko hrane i zahvaljujući tome hrana dobija ukusan i hrskav sloj.

Korišćenje ovog uređaja je alternativa za tradicionalno prženu hranu sa mnogo ulja. Pržena hrana prouzrokuje gojaznost, dijabetes, često je povezana i sa srčanim oboljenjima, dok korišćenjem Turbo friteze AF-1200 na zdraviji način spremate hranu za Vas i Vašu porodicu.

Nema na zalihama

Obavesti me kad postane dostupno

Sigurna kupovina

Podaci koje ostavljate potpuno su sigurni i zaštićeni SSL enkripcijom.

Brza isporuka

Sve proizvode šaljemo brzom poštom istog ili prvog narednog radnog dana.

24 meseca garancije

Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka.

Šifra proizvoda: AF-1200 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Friteze: Idealan pomfrit u Vašem domu

Friteze su aparati koji omogućavaju brzu i bezbednu pripremu pomfrita, drugog prženog krompira, mesa i povrća u uređaju napravljenom isključivo za tu namenu. One omogućavaju sigurno rukovanje hranom kakvo nije moguće u običnom kuhinjskom posuđu. Pored aparata koji rade sa uljem, u ponudi su i moderni konvekcioni pekači koji čitav proces obavljaju strujanjem vrelog vazduha, čime se štedi na ulju, smanjuje se unos kalorija, a ne gubi ništa na ukusu.

Konvekcioni pekači ne zahtevaju ulje, ili ga zahtevaju u veoma malim količinama. Osim procesa koji je drugačiji, sama priprema hrane je ista. Hrana se očisti, iseče na željenu veličinu, a zatim se odlaže u za to namenjenu posudu. Pomfrit ili pohovana piletina imaće fenomenalan ukus a niko neće ni pretpostaviti da je pripremljena strujanjem vrelog vazduha umesto pržena u ulju.

Pomfrit je na mnoge načine osnova savremene ishrane i rezultat je višedecenijske potrage za jednostavnim i ukusnim jelom koje se može jesti u domu ili sa nogu u pokretu, sa i bez priloga. Ne postoji ništa ukusnije od hrskavog, slanog pomfrita koji ima ukus kao u najpopularnijim restoranima brze hrane.

Friteza za pomfrit pomoći će Vam da taj ukus osetite i u Vašem domu. Sva hrana se priprema brzo, lako se čisti i održava, jednostavna je za odlaganje ukoliko se ne koristi, a pomfrit iz friteze biće ukusan i gotov kad god ga poželite.

Ovi uređaji predstavljaju ponos naše linije malih kuhinjskih aparata. Oni predstavljaju vrhunac modernog dizajna i najsavremenije tehnologije, i rezultat su višedecenijskog iskustva. Isprobajte ih i otkrijte zašto.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Coral turbo friteza bez ulja kapaciteta 0,8 kg – AirFryer AF-1200”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali

Svakoga meseca veliki broj proizvoda po akcijskim cenama samo za posetioce našeg sajta.

Pogledajte ponudu