Fargor.rs Električni bokal od INOX-a 1,7l – EK-3000 –

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Električni bokal od INOX-a 1,7l – EK-3000

2.860,00 din.

Karakteristike:

 • Bokal od INOX-a
 • Zapremina: 1,7 l
 • Odvojiva osnova sa kablom
 • Rotacija bokala na osnovi od 360°
 • Ručno otvaranje poklopca
 • Svetlosni indicator
 • Automatsko isključivanje
 • Zaštita od rada na suvo
 • Neklizajuće nožice
 • Napon: 220-240V
 • Učestanost: 50-60Hz
 • Snaga: 1850-2200W

 

Šifra proizvoda: EK-3000 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Električni bokal od INOX-a 1,7l – EK-3000

Električni bokal od INOX-a 1,7l – EK-3000  omogućava Vam spremanje Vaših omiljenih napitaka-kafe ili čaja, za tili čas.

Zamislite prijatni miris kafe koji se ujutru širi kroz Vaš dom.

Ili ukusnog čaja u trenucima odmora.

Uz Coral električni bokal od INOX-a, uživaćete u njima kad god poželite i to brželakše i jednostavnije!

Zašto je dobro imati Električni bokal od INOX-a 1,7l – EK-3000

Znate li da je kuvalo aparat koji se u kuhinji najčešće koristi? Svaka supa, kuvana jaja, viršle… svaki recept koji traži malo mlake ili vrele vode postaće nezamisliv bez ovog električnog bokala!

Model je zapremine 1,7 litara što znači više vode koju možete prokuvati odjednom. Bokal je bežičan, za lakše rukovanje i korišćenje dalje od izvora energije. Ne morate ni voditi računa kako ga spuštate na osnovu – radi u bilo kom položaju – 360°.

Bezbednosni sistem sprečava upotrebu aparata ukoliko u njemu nema vode. Takođe, aparat se automatski gasi kada voda proključa, tako da ga možete ostaviti uključenog dok se bavite drugim stvarima bez brige da će bez nadzora sva voda ispariti.

Materijal od INOX-a je kvalitetan što znači duži radni vek i uživanje u Vašem omiljenom toplom napitku.

 

 Električni bokali: Čaj ili kafa za tili čas

Električni bokali su kuhinjski aparati koji ubrzavaju grejanje vode za kafu, čaj, supu, čak i pranje sudova. Uz ove uređaje nećete morati stalno paliti ringle na šporetu, grejati kuhinju i rasipati električnu energiju. Kuvala su po većini istraživanja kuhinjski aparati koji se svakodnevno najčešće koriste. Po tome su ispred miksera, blendera, sokovnika, i svih drugih kuhinjskih uređaja.

Električni bokal Vam štedi vreme čak i ukoliko morate koristiti ringlu za kuvanje. Šporeti su dosta neefikasni za grejanje vode i treba im puno vremena. Mnogo energije se rasipa zbog nepoklopljenih lonaca i šerpi, neodgovarajuće veličine ringle ili materijala od kojih je napravljeno posuđe. Skratite vreme kuvanja tako što ćete vodu prethodno pustiti da proključa u kuvalu a zatim je presuti u posudu na vreloj ringli. Imaju automatski prekidač koji gasi aparat kada voda proključa tako da ne morate da vodite računa o njima i nadgledate ih. Olakšaće Vam kuvanje turske kafe, špageta i testenina, jaja, povrća…

Turska kafa je najbolji primer efikasnosti ovih aparata. To je napitak koji se pije svakodnevno, čak i više puta dnevno, a najviše vremena se izgubi upravo čekajući da voda provri. Priprema nes kafe još je lakša. Čaja – neuporedivo. Kuvanje čaja uz električne bokale toliko je lako da ćete ga piti tokom čitave godine.

Električni bokali su brzi, efikasni, štedljivi i praktični. Uštedeće Vam vreme i novac i postati Vaš omiljeni kuhinjski aparat.