Fagor.RS: Ciklonski usisivač - Mila Za besprekorne podove!

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Ciklonski usisivač – Mila

25.870,00 din.

Karakteristike za usisivač Mila: 

 • Energetski razred: A
 • Podesiva usisna snaga
 • Providna posuda za prašinu od 2,5 l
 • Lako rukovanje i pražnjenje posude za prašinu
 • Trostruki sigurnosni sistem zatvaranja (3 u 1 sigurnosni sistem)
 • Visoko efikasan sistem filtriranja na 3 nivoa “HE3LF” (perivi)
 • Perivi HEPA 13 filter
 • Perivi filter za zaštitu motora
 • Nastavci: Turbo četka, nastavak za nameštaj i zavese, četka za prašinu, uski nastavak za teško dostupna mesta
 • Ergonomska ručka
 • Automatsko namotavanje kabla
 • Dužina kabla: 6 m
 • Nizak nivo buke: 74 dBA
 • Snaga: 750 W

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: Mila Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Više o usisivačima u ponudi!

Usisivači su kompaktni i praktični aparati koji za cilj imaju da Vašu kuću ili stan održavaju čistim i urednim. Naši aparati, baš kao i ciklonski usisivač – Mila,  izdvajaju se od konkurencije svojim kvalitetom i efikasnošću.

Usisivači na vodu, kao što je model Bora 4000, umesto klasičnih papirnih kesa imaju posudu za vodu koja je mnogo efikasnija. Sva prašina ostaje zarobljena u aparatu bez mogućnosti da se oslobodi kada otvarate svoj usisivač na vodu.

Usisivači sa vodenim filterom, kako se često nazivaju, iako je tehnički posuda sa vodom zamena za kesu za usisivač, se takođe i lakše održavaju. Usisivač sa vodenim filterom ne zahteva redovno menjanje kesa. Dovoljno je izvaditi posudu sa vodom, prosuti sadržaj, vodu zameniti i Vaš usisivač spreman je za ponovno korišćenje.

Prednost ovih aparata je to što sve čestice prašine ostaju zarobljene tokom korišćenja pa su izuzetno praktični za osobe sa alergijama ili čestu upotrebu i upotrebu u prostorijama koje se retko provetravaju.

Ostala ponuda usisivača

Pored ovih, u ponudi su i klasični aparati, i to oni sa kesama i sa posudama. Usisivači sa posudama su napredni kućni aparati koji poseduju posebnu pregradu za skupljanje prašine umesto kesa za usisivač. Takođe se veoma lako prazne i održavaju, i nije potrebno odvajati dodatan budžet za kupovinu kesa.

Svi proizvodi u ovoj kategoriji koriste savremene Hepa filtere koji su efikasni i pouzdani. U kombinaciji sa visokom usisnom snagom održavaće Vaš stan čistim, a prostorije provetrenim.

Sve što Vam je potrebno ovi uređaji učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

Zašto je dobro imati ciklonski usisivač – Mila

Arnica ciklonski usisivač Mila je jedinstven i izuzetno efikasan usisivač sa posudom koji je u stanju da usisa i najsitnije čestice prašine i zadrži ih u posudi. Dolazi sa dodacima za različite podloge i fantastičnom turbo četkom za najbolje usisivanje tepiha.

Dva su faktora koja utiču na to koliko ćete često morati da usisavate:

 • Koliko usisivač efikasno usisava i
 • Koliko je u stanju da zadrži nečistoće

I dok se mnogi usisivači mogu pohvaliti visokom usisnom snagom, Arnica Mila ciklonski usisivač obezbeđuje da kada prašina jednom uđe u posudu tu i ostane! Tajna je u ciklonskoj tehnologiji, odnosno ciklonskom filteru koji efikasno razdvaja čestice nečistoća od vazduha i tako ih sprečava da se ponovo nađu u usisanoj prostoriji.

Ali i najbolja usisna snaga pada u vodu ukoliko usisivač nije u stanju da nečistoće odvoji od površina preko kojih prelazi. Turbo četka Mila usisivača obezbeđuje da se tepisi i slične površine usisavaju između samih vlakana. Svakim prelaskom preko njih, vlakna se razdvajaju, što usisavanje čini višestruko efektnijim.

Besprekorna površina

Mila poseduje elektronsku kontrolu usisne snage. Većina usisivača na tržištu usisnu snagu za tepih, parket, zavese ili nameštaj podešava otvorom na ručki. To znači da motor usisivača radi punom snagom uvek, čak i za najnežnije površine, što dovodi do češćih kvarova i problema sa motorom. Za razliku od njih, Mila radi tačno onoliko koliko je potrebno za efikasno i ekonomično usisavanje površina, i dugi životni vek motora.

Dodajte na sve to lako rukovanje, odvajanje i pražnjenje posude od 2,5 litara, dodatke za zavese, uske površine i nameštaj, perive HE3LF i HEPA 13 filtere, teleskopsku cev sa ergonomskom ručkom, automatsko namotavanje kabla od 6m, trostruki sigurnosni sistem, nizak nivo buke i još mnogo toga, i uverićete se da je Arnica Mila ciklonski usisivač jedan od najboljih i najkorisnijih usisivača na tržištu!

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ciklonski usisivač – Mila“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *