Fagor.RS: Četvrtasti stakleni poklopac 28x28 cm - S228M

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Četvrtasti stakleni poklopac 28×28 cm – S228M

3.110,00 din.

Postoji razlog zašto Gordon Ramzi koristi Woll posuđe u svojoj ličnoj kolekciji! Četvrtasti stakleni poklopac 28 x 28 cm možete koristiti na svim kuhinjskim posudama ovog otvora a savršeno prijanja uz Woll premium posuđe.

Šifra proizvoda: s228m Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

  • Četvrtasti poklopac
  • Veličina: 28 x 28 cm
  • Bez štetnih hemikalija
  • Bez teških metala
  • Lako održavanje

Woll posuđe je izrađeno od livenog aluminijuma, obloženo titanijumskim premazom. Ovaj premaz nanet je u više slojeva, čak četiri sloja kako bi se zasigurno obezbedio kvalitet površine i sprečilo da se posuđe lako ošteti. Ivice posuđa su dodatno ojačane petim slojem kako bi se sprečilo oštećenje poklopcem.

Svi Woll tiganji imaju nelepljivu površinu, što Vam olakšava ne samo njihovo korišćenje već i čišćenje. U sebi nemaju štetnih hemikalija niti teških metala.

Spremajte hranu na zdraviji način, prilikom korišćenja Woll tiganja bez ulja ili putera. Nema potrebe da sipate vodu kada kuvate povrće, iz razloga što se pripremanjem hrane u ovim tiganjima ne gube hranljivi sastojci! Bićete prezadovoljni zato što pored svega nabrojanog Woll proizvodi i nakon nekoliko godina korišćenja izgledaju kao novi.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Četvrtasti stakleni poklopac 28×28 cm – S228M“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *