logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Butterfly porcelanski set tanjira za ručavanje

18.200 din.

Karakteristike Butterfly porcelanskog seta tanjira:

  • Najfiniji porcelan: New Bone China
  • Set od 6 plitkih tanjira (270 mm)
  • Set od 6 dubokih tanjira (220 mm)
  • Set od 6 desertnih tanjira (190 mm)
  • Set od 6 šoljica (220 ml) sa tacnama
  • Oval (360 mm)
  • Činija za salatu (230 mm)
  • Okrugli tanjir (300 mm)
Šifra proizvoda: Butterfly set za ručavanje Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Butterfly porcelanski set tanjira za ručavanje 8

Royal Elisabeth Butterfly porcelanski set tanjira za ručavanje

Royal Elisabeth Butterfly porcelanski set tanjira je porcelanski set za ručavanje. Ovaj set se sastoji od 33 komada porcelanskog posuđa – tanjira, ovala, šoljica sa tacnama i činija i izrađen je od najfinijeg New Bone China porcelana.

Porcelanski servisi u našoj ponudi izrađeni su od najkvalitetnijeg porcelana – New Bone China, i predstavljaju vrhunac dizajna i izrade. Svi porcelanski servisi koje vidite izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

Tanjiri od porcelana postaće nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve Vaše zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Hrana će izgledati vrhunski a tanjiri od porcelana učiniće da izgleda kao da su u pripremu uloženi sati.

Kako porcelanski servisi utiču na ukus hrane?

Da li ste se ikada zapitali zašto vrhunski restorani i hoteli toliko ulažu u porcelansko posuđe na kojima poslužuju hranu? Istraživači su primetili da je vizuelni utisak, ukoliko je hrana poslužena na kvalitetnom porcelanskom posuđu, toliko jak da je dovoljan da promeni sâm ukus hrane. Drugim rečima, što poslužena hrana bolje izgleda, biće i ukusnija. A teško je nadmašiti kvalitet koji servisi u koje vidite nude.

Porcelanski set tanjira su neophodni su za posluživanje ukusnih domaćih jela i bez njih kuhinja nikako ne može biti kompletna. Sami porcelanski tanjiri nisu dovoljni, potreban je Vaš specijalan recept, ali hrana poslužena u New Bone China porcelanu izgledaće ukusnije iako ste je pravili lakše, brže i uz uživanje.

Sve što Vam je potrebno porcelanski servisi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta koji koriste naše proizvode.

Butterfly porcelanski set tanjira za ručavanje 9

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Butterfly porcelanski set tanjira za ručavanje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *