Roze Aparat za tursku kafu – FAKIR KAAVE ROSE – Fagor.rs

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Roze Aparat za tursku kafu – FAKIR KAAVE ROSE

15.470,00 din.

Karakteristike:

  • Kapacitet: 4 šoljice turske kafe (70 ml)
  • Vreme kuvanja: 1 šoljica: 1,5 min – 4 šoljice: 3 min
  • Zvučni i svetlosni signal za kraj kuvanja kafe
  • Zaštita od prelivanja
  • Sigurnosni sistem protiv pregrevanja i kuvanja bez vode
  • Kašičica za kafu
  • Snaga: 735 W
Šifra proizvoda: Kaave Rose Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Automatski aparat za tursku kafu

Automatski aparat za tursku kafu – FAKIR KAAVE ROSE

dolazi baš iz Turske, zemlje po kojoj je ovaj način pripreme i dobio ime i u kojoj se vekovima usavršavala praksa za kuvanje savršene šoljice kafe.

Zaista ne postoji zamena za jedinstveni ukus, aromu i osećaj prave domaće kafe. Prva jutarnja koja budi, popodnevna koja daje energiju ili večernja za duge besane noći.

Zamislite da možete pripremiti savršenu domaću kafu bez bdenja nad šporetom da ne iskipi i to za samo 2-3 minuta. Uz Kaave automatski aparat za tursku kafu, to već danas može postati stvarnost!

Zašto je dobro imati FAKIR KAAVE ROSE

Samo uz naš aparat nikada više ne morate prekidati razgovor sa gostima ili trač partiju sa prijateljicom i provoditi vreme u kuhinji. Uređaj sâm kuva kafu, zaustavlja kuvanje kada je savršeno pripremljena i zvučnim signalom Vas obaveštava da je vreme za posluženje.

Tajna je u specijalnim fotosenzitivnim ćelijama aparata koje detektuju rast pene i prekidaju kuvanje u pravom trenutku za bogat i pun ukus turske kafe a bez opasnosti od prelivanja.

Nakon toga, na Vama je samo da poslužite uz kocku šećera, ratluk ili čajno pecivo, i da primite komplimente od zadovoljnih gostiju!

Fakir Kaave imamo i u crvenoj boji-Fakir Kaave Red boji energije. Izaberite svoju boju i savršenu kafu u jutarnjim časovima.

Zašto je dobro piti kafu

Kafa, zahvaljujući kofeinu pospešuje sagorevanje kalorija, pa se može reći i da je saveznik u mršavljenju. Kafa sadrži mnogo antioksidanasa pa deluje preventivno na pojavu pojedinih bolesti. Poznato je koliko je važno piti dovoljno tečnosti, ali realno, ne ponašaju se svi u skladu sa tim.

Kafa je godinama neopravdano na lošem glasu, zato što se mislilo da loše deluje na procenat tečnosti u organizmu, a tvrdnje nutricionista odbacuju ovu neistinu. I kafa spada u tečnost koju u toku dana unesete u organizam.

Zahvaljujući dejstvu kafe, telo postaje snažnije, psiha je budnija, mišići stimulisani, cirkulacija bolja. Istraživanja pokazuju da ljudi koji piju kafu bolje pamte.

Zahvaljujući kafi, odnosno kofeinu, bićete izdržljiviji i u treninzima. 1 šoljica kafe podstiče trošenje kalorija. Kafa Vam daje i 30 procenata energije koja je neophodna u treninzima izdržljivosti.

Pomoću kafe možete i biti lepši. Prahom kafe se možete poslužiti kao pilingom, zato što ojačava ćelije i doprinosi glatkosti kože.

Postoje tvrdnje da kafa smanjuje opasnost od nastanka raka kože.

 

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Roze Aparat za tursku kafu – FAKIR KAAVE ROSE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *