a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Mia 3 u 1 aparat za kuvanje pirinča, rižota i povrća na pari kapaciteta 1 l – RK-4508

5.850,00 din.

Aparat za kuvanje pirinča MIA je praktičan 3 u 1 aparat za kuvanje pirinča, rižota i povrća na pari uz dodatak koji se postavlja u aparat. Zapremina posude za kuvanje je 1 litar.

Kućište aparata je sa dvostrukim zidom i hladno je na dodir. Presvučeno je nerđajućim čelikom koji mu daje metalizirani sjaj.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: RK-4508 Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Električni lonci: Pametno kuvanje bez korišćenja šporeta

Električni lonci predstavljaju novi koncept u kuvanju. Rade na struju umesto da koriste ringle šporeta i digitalizovani su. Poseduju razne funkcije kojima kuvanje ubrzavaju, pojednostavljuju i olakšavaju, ili su usko specijalizovani. Sa njima je lako kuvati u tačno određeno doba dana, održavati hranu toplom ili na specifičnoj temperaturi. Takođe i kuvati pod pritiskom, krčkati, spremati sve vrste namirnica bez obzira na recept .

Najbolji električni lonac ima funkcije ekspres lonca koji kuva pod pritiskom za kraće vreme, ili aparata za sporo kuvanje koji kuva sporije na nižoj temperaturi uz niže troškove električne energije. Osim ovih, električni lonac može posedovati i funkciju rice cooker-a, odnosno poseban program za kuvanje pirinča, kao i opciju kuvanja na pari.

Ovim aparatom rešavate problem i sa odlaganjem i ograničenim prostorom u kuhinji. Električni lonci predstavljaju ponos naše linije kuhinjskih aparata i imaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Mia 3 u 1 aparat za kuvanje pirinča, rižota i povrća na pari kapaciteta 1 l – RK-4508”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *