a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

ONLINE AKCIJA

Coral aparat za ceđenje voća sa podesivim filterom za pulpu 1,2 l – Đuser CJ-200

3.250,00 din. 1.690,00 din.

Ocenjeno 5.00 od 5 na osnovu 1 ocene kupca
(1 recenzija korisnika)

Aparat za ceđenje voća CJ-200 je praktičan đuser za ceđenje citrusnog voća. Jednostavno se koristi, rasklapa i čisti. Filter za pulpu je podesiv i omogućava da lako odaberete željenu količinu pulpe u soku dok neklizajuće nožice obezbeđuju siguran i stabilan rad aparata

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: CJ-200 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

 • Praktičan đuser za ceđenje citrusnog voća
 • Zapremina posude: 1,2 l
 • Univerzalni kalup za ceđenje:
 • Podesivi filter sa prorezima za odlivanje soka i zadržavanje pulpe
 • Neklizajuće nožice
 • Snaga: 50 W

Đuseri: Sveže ceđeno voće za svaki dan

Đuseri Vam pomažu da iscedite voće i citruse bez ikakve muke. Njihove posude velikog kapaciteta omogućavaju da osvežavajuću limunadu, ceđenu pomorandžu i drugo voće napravite za veći broj ljudi, tako da ćete uvek imati nešto ukusno da ponudite svojim gostima bez obzira da li je njihova poseta očekivana ili ne.

Ceđeni sokovi citrusnog voća su izuzetno zdravi. Oni zadržavaju sve hranljive materije, vitamine i minerale, ne sadrže aditive niti konzervanse. Ceđeni citrusi nemaju veliku količinu suve materije koja se baca, tako da je dovoljno odstraniti koru i sav ostali sadržaj se iskorišćava.

Voćni sokovi su izuzetno ukusni. Ne sadrže dodatne šećere i konzervanse tako da Vam pomažu da se hranite zdravije i izgubite na težini ukoliko njima zamenite komercijalno dostupne. Voćni sok pripremljen u vašoj kuhinji je uvek svež, i uvek fantastično osvežavajuć, bez obzira na godišnje doba.

+ - Recenzije (1)

1 recenzija za Coral aparat za ceđenje voća sa podesivim filterom za pulpu 1,2 l – Đuser CJ-200

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Jovana Gavrilović

  sjajan đuser____

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *