Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Bonera je brend posuđa izrađenog od kvalitetnog turskog nerđajućeg čelika. U početku deo uspešnog Tutku konglomerata, 1994. godine izdvaja se kao zasebna robna marka i brzo kreće u osvajanje domaćeg i inostranog tržišta. Danas se više od 55% njihovog posuđa proizvodi za izvoz i može se pronaći u domovima od Zapadne Evrope do Istočne Azije.

Bonera

Bonera veliku pažnju polaže na kvalitet materijala i proces izrade posuđa od INOX-a. Svi proizvodi izrađeni su od vrhunskog 18/10 nerđajućeg čelika – materijala koji se inače koristi za izradu medicinskog pribora i opreme. Karakteristike ovog čelika omogućavaju mu da bude izuzetno otporan, kako na mehanička oštećenja tako i na fizičke i hemijske procese tokom kuvanja.

Osim izdržljivosti, osobina ovog posuđa je da je izuzetno efikasno. Materijal dobro prenosi toplotu sa izvora, ravnomerno je raspoređuje po posudi i koristi je za brzo zagrevanje namirnica bez suvišnog rasipanja. Na taj način štedi se električna energija, ubrzava kuvanje jela i manje dolazi do zagrevanja prostorija, što je posebno važno u letnjim mesecima.

Osim kvalitetnih materijala odlikuje se i vrhunskom izradom koja osigurava da ćete ga koristiti dugo vremena. Bonera posuđe napravljeno je da bude dugovečno i zadrži svoje karakteristike i godinama nakon kupovine.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći Bonera proizvode koje ne možete nabaviti nigde drugde na tržištu. Direktnom online prodajom cilj nam je da svakome omogućimo da uživa u jedinstvenom kvalitetu koji brend Bonera nudi.

Najnoviji Bonera proizvodi u ponudi

Sortiraj proizvode Prikazan jedini rezultat
Sortiraj po
Status proizvoda
Kategorije
  • ONLINE AKCIJA Bonera OMEGA set od tri plitke šerpe za omlet od nerđajućeg čelika - BON 250

Saznajte više o brendu Bonera na sledećem linku.