Bela tehnika Sharp uređaja

SHARP korporativni logo

Ekskluzivna ponuda SHARP bele tehnike

Ugradne rerne (2)

Ugradne ploče (2)

Mikrotalasne pećnice (1)

Mašine za sušenje veša (1)

Mašine za sudove (1)

Mašine za pranje veša (2)

Kombinovani frizideri (6)

Električni šporeti (1)

Bela tehnika: Jedinstvena ponuda Sharp uređaja

Bela tehnika Sharp uređaja koju možete pronaći u sledećim kategorijama predstavlja sam vrh ponude ovih uređaja po pitanjima kvaliteta, trajnosti, funkcionalnosti i zadovoljstva kupaca. Naša firma ekskluzivni je zastupnik Fagor i Sharp bele tehnike za područje Srbije. Samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu ovih brendova čija su imena postala sinonim za tradiciju i dugovečnost.

Svi proizvodi u ponudi:

Veš mašine, frižideri ili ugradni šporeti, sve što vidite u ponudi, izrađeno je da Vam pomogne u svakodnevnim aktivnostima i što više olakša naporan posao. Osim toga, svaka veš mašina, frižider i ugradni šporet vrhunski je dizajniran da se uklopi u Vaš dom. Na taj način ne samo da su od koristi već i vizuelno dopadljivi uređaji.

Pranje veša, kuvanje i druge kućne aktivnosti obavljaćete lakše, jednostavnije i efikasnije – ovi proizvodi činiće sve to umesto Vas. Vremenom ćete čak i zaboraviti koliki je ovo ranije bio napor. Svi uređaji su izuzetno izdržljivi i dugovečni, i služiće Vas dugi niz godina.

MAŠINE ZA PRANJE VEŠA

Ne postoji bolji osećaj od mirisa i dodira čistog veša i posteljine. Utisak svežine koji Vam oni pružaju ne može se meriti ni sa jednim drugim. Zato je bitno imati uređaj koji je kvalitetan i efikasan, lak za korišćenje i štedljiv, kako bi Vam svaki dan počeo tim nezamenljivim osećajem.

MAŠINE ZA SUŠENJE VEŠA

Nakon što operete veš ili posteljinu, potreban Vam je način da ga brzo i kompletno i osušite. Mašine za sušenje veša čine to za Vas bez potrebe za terasom ili otvorenim prostorom na kojem biste ga raširili. Vaša posteljina biće sveža i mirisna, veš mek i udoban, a oboje laki za peglanje i slaganje do sledećeg korišćenja.

KOMBINOVANI FRIŽIDERI

Bilo da namirnice odlažete do sledećeg obroka ili planirate da odstoje nedeljama i mesecima pre upotrebe, neophodan Vam je praktičan uređaj koji u sebi spaja funkcije kako hlađenja tako i zamrzavanja, kako bi što duže zadržale svoje karakteristike. Kombinovani frižider u sebi sadrži zasebne odeljke sa ovim ulogama i funkcionalno ih razdvaja kako bi mogli da se koriste nezavisno jedan od drugog.

MAŠINE ZA SUDOVE

Sudovi koji se nagomilavaju narušavaju higijenu Vaše kuhinje i mašina za sudove je idealan način da je uvek držite čistom i urednom. Ona Vas oslobađa jedne od najnapornijih obaveza u domu, štedi Vam vreme i čuva Vaše zdravlje koje može biti narušeno usled neredovnog pranja sudova.

UGRADNE RERNE I PLOČE

Ugradne rerne i ploče su uređaji čiji su elementi funkcionalno ugrađeni u enterijer kuhinje i njen su sastavni deo. Zajedno poseduju sve funkcije šporeta (ringle ili grejnu ploču i pećnicu), dok se fizički mogu razdvojiti u skladu sa željama korisnika ili dizajna kuhinje. 

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna