a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

 

Aparati za sečenje voća i povrća

Aparati za sečenje voća i povrća: Brzi, praktični i korisni

Aparati za sečenje voća i povrća su kuhinjski aparati koji će Vam pomoći da svoje recepte pripremite brže i lakše, i ukoliko seckate luk, apsolutno bez suza. Ovi mali kućni aparati taj posao obavljaju umesto Vas.

Secko je uređaj koji sistemom rotirajućih noževa obrađuje komade ili celo voće i povrće koje u njega ubacite, ali može seći i sir, meso, kuvana jaja, pečurke i sve drugo što zamislite. Idealan za pripremu priloga i salata za slavu ili rođendan. U zavisnosti od Vaših potreba, ubacite željene namirnice u posudu, pritisnite taster za start i secko će sve završiti za tren. Nema komplikovanih kontrola i nepotrebnih podešavanja. Samo jedan, dva – i gotovo!

Aparat za sečenje voća i povrća je izuzetno praktičan jer skraćuje vreme pripreme obroka, salata, kolača, obradu namirnica za zimnicu i slično. Ovaj uređaj naći će mesto u Vašoj kuhinji tokom cele godine, bez obzira na specifične potrebe.