a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

 

Aparat za palačinke za Vašu kuću i dom

Aparat za palačinke Coral predstavlja spoj nemačkog iskustva, francuskog dizajna i japanske tehnologije. Svaki aparat za palačinke u ponudi izuzetnog je kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.

Recept za palačinke neostvariv je bez kvalitetnih aparata za kuhinju. Sami uređaji nisu dovoljni, potreban je naravno Vaš specijalan recept za palačinke, ali one će sa Coral opremom biće ukusnije i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.

Pravljenje palačinki uz aparate Coral toliko je lako da će one postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Ovi mali kuhinjski aparati pravljenje palačinki obavljaju umesto Vas.

Sve što Vam je potrebno aparat za palačinke Coral učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

Aparat za palačinke

Aparat za palačinke funkcioniše po principu nelepljive grejne ploče na koju se direktno, u tankom sloju, stavlja smesa za palačinke. Aparat za palačinke na taj način palačinke peče samo sa jedne strane, što je praktičnije za pripremu evropskog tipa ove poslastice.

Za pravljenje američkih palačinki koje su deblje i sadrže više testa praktičniji je aparat za palačinke sa dve (preklopne) grejne ploče.

U zavisnosti od vaših potreba možete odabrati model sa automatskim regulatorom optimalne temperature ili onaj koji vam daje više kontrole i na kojem sami možete podesiti temperaturu koju želite. U oba slučaja dobijate snažan aparat uz koji će priprema palačinki biti uživanje i izuzetno brz proces.

Aparat za palačinke ima i tu prednost što nakon priprema nema prljavog posuđa ili fleka od ulja, a svaka palačinka biće savršeno ispečena baš onako kako vi to želite.

Ostaje samo da odaberete omiljeni namaz – Eurokrem, Nutelu, plazmu, šećer i orahe ili možda domaći pekmez, i da svoj aparat za palačinke odložite do sledeće prilike kada će vam ponovo biti savršen partner u kuhinji.